Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η απόλυτη «Human» γυναίκα επιχειρηματίας & οι νέες αναρτήσεις της inspo

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η απόλυτη «Human» γυναίκα επιχειρηματίας & οι νέες αναρτήσεις της inspo
Instagram

«Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον ας τον ομορφαίνουνε…». 

Δυναμική, εντυπωσιακή, έξυπνη, χαμηλών τόνων, ήρεμη δύναμη, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έγινε γνωστή για όλους τους λάθος λόγους, αλλά η επιχειρηματική της δραστηριότητα την κάνει σιγά σιγά να αναφέρεται το όνομά της για όλα εκείνα που θα έπρεπε. Εκτός από μαμά του 10χρονου Μιχάλη, η Κωνσταντίνα είναι πλέον ιδιοκτήτρια ενός υπέροχου μαγαζιού στο κέντρο της πόλης, το οποίο ονομάζεται Human, και η ονομασία του και μόνο παραπέμπει σε όλα όσα έχουν νόημα.

Άδικο μια δυναμική γυναίκα σαν την Κων/να Μπεκιάρη να γίνεται γνωστή για όλους τους λάθος λόγους

Το μαγαζί στου Ψυρρή, έχει ως σεφ ένα πρώην παίκτη του MasterChef aka τον Ζαχίρ, ο οποίος υπογράφει τα πιο γευστικά πιάτα. Οι προτάσεις του μενού σε συνδυασμό με τα κοκτέιλ δημιουργούν το πιο ωραίο και παρεΐστικο κλίμα, με φόντο τα γραφικά σοκάκια της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/CqsoCbaok_n

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, προκειμένου να υλοποιήσει το όνειρό της παραιτήθηκε από την πρωινή της εργασία σε μεγάλο όμιλο. Το γεγονός πως μια γυναίκα βρίσκει το θάρρος να κάνει πραγματικό restart και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα προκειμένου να πάρουμε empowering μηνύματα τα οποία και έχουν όφελος στο μεγαλύτερο μέρος των γυναικών που κινούνται με άξονα την ανεξαρτησία και το θάρρος.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram με αφορμή την Πρωτομαγιά αλλά και τα 114 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο τα είπε όλα με τη λεζάντα που έντυσε τη φωτογραφία της.

«Στολίζω την κρυφή μου αυλή, μιας και η Πρωτομαγιά ανήκει στα λουλούδια και την Άνοιξη….. Την «εξέγερση» την αφήνω για 21 του μήνα! Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον ας τον ομορφαίνουνε… ΥΓ Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ρίτσος «Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό, αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’τα ξένα βήματα, αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο» #reborn #spring #makeourlivesbetter #ritsospoetry»

https://www.instagram.com/p/CrtLn4OIbfq

Στην ανάρτηση της αγαπημένης μας Κωνσταντίνας που έχει δημιουργήσει το πιο φιλόξενο cafe bar της πόλης, πολλοί followers της θαύμασαν την ψιλόλιγνη σιλουέτα της και το καλύτερο σχόλιο το έκανε η ταλαντούχα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Το χιουμοριστικό comment ήταν φυσικά και μια ωδή στη γυναικεία αλληλεγγύη.

Το σχόλιο της Ρούλας Ρέβη

mpekiari.png

Σε άλλη ανάρτησή της η Κωνσταντίνα ήταν πιο περιεκτική, λέγοντας τα πάντα με 10 λέξεις.

https://www.instagram.com/p/CqGeAleLL0j

Η καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη σχολίασε και πάλι σε αυτή την ανάρτηση καλύπτοντας και εμάς

bekiari2.png

Να αναφέρουμε πως η εντυπωσιακή επιχειρηματίας σε άλλη πρόσφατη ανάρτησή της, έδειξε στους followers της τη μέθοδο εκγύμνασή της.

https://www.instagram.com/p/CrnD04hI6jd

«Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας, που θέλουμε να τ´αλλάξουμε όλα…. Όχι όλα μαζί… κάθε μέρα και κάτι … σημασία έχει να βρίσκουμε το χρόνο να μας φροντίζουμε! #exercise#wanttoquitsmoking#takecareofyourself», έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα, παρακινώντας κάθε άνθρωπο να αγαπήσει τον εαυτό του.