Άδικο μια δυναμική γυναίκα σαν την Κων/να Μπεκιάρη να γίνεται γνωστή για όλους τους λάθος λόγους

Άδικο μια δυναμική γυναίκα σαν την Κων/να Μπεκιάρη να γίνεται γνωστή για όλους τους λάθος λόγους

Το νέο επαγγελματικό βήμα και η συνεργασία με παίκτη του MasterChef, η στήριξη από τους γνωστούς φίλους της, η μητρότητα και τα post που εμπνέουν. «Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και εγώ».

Το όνομά της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη το έμαθες, όταν για εκείνη μίλησε για πρώτη φορά ο πρώην σύζυγός της Βασίλης Μπισμπίκης, περιγράφοντας τον τρελό έρωτά τους και την απόκτηση του γιου τους.

Η άλλη της πλευρά, αυτή που αποτυπώνεται στις αναρτήσεις της στο Instagram, στις σκέψεις που μοιράζεται και δείχνει την ροκ ασυμβίβαστη φύση της, στον τρόπο που διαχειρίζεται τους γνωστούς φίλους της, αλλά και τους συνεργάτες της από το MasterChef στο νέο της επαγγελματικό βήμα, θα σε κάνουν να δεις με ενδιαφέρον μία νέα γυναίκα και μαμά που δίνει καθημερινά empowerment μηνύματα.

Περιγράφοντας τη δύναμή της και αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες της.

https://www.instagram.com/p/CkxoSGHop8t

Η συνεργασία και η αδυναμία με τον Ζαχίρ

Με στίχους του Πάμπλο Νερούδα η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είχε περιγράψει τον εαυτό της και όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη: «Έχω για τη ζωή μιαν αντίληψη δραματική και ρομαντική. Ό,τι δεν αγγίζει βαθιά την ευαισθησία μου δεν με ενδιαφέρει...»

Πριν δύο χρόνια και ενώ πια είχε εκδοθεί το διαζύγιό της με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά από 15 χρόνια γάμου, αποτέλεσμα ενός κεραυνοβόλου και τρελού έρωτα όπως είχε περιγράψει εκείνος, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να κάνει και μία στροφή στην επαγγελματική της ζωή αφού παραιτήθηκε από κομβική θέση μεγάλη κατασκευαστικής εταιρίας. «Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες. Παραιτήθηκα!» έγραψε δείχνοντας τη χαρά της επιλογής της.

https://www.instagram.com/p/CUHdFjsrSD1

Αφήνοντας τη θέση υπεύθυνης marketing σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία για να ακολουθήσει το όνειρό της και να ανοίξει έναν πολύ ιδιαίτερο και cozy εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας.

Ο σεφ του μαγαζιού, είναι ένα πολύ γνώριμο και αγαπητό μας πρόσωπο, ο Ζαχίρ από το MasterChef που μας είχε συγκινήσει όλους με τον αγώνα ζωής που έδωσε από την εφηβεία του για να φύγει από το Ιράν και να έρθει στην Ελλάδα για να παλέψει για το όνειρό του. Η Κωνσταντίνα συχνά του δείχνει την αγάπη της.

https://www.instagram.com/p/CqsoCbaok_n

Η επιχειρηματίας δηλώνει ΑΕΚ, έχει μάλιστα κάνει follow τον Ντέμη Νικολαΐδη, λόγω της αγάπης της για την ιστορική ομάδα. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παιδιά, δλδ το πήραμε (σχεδόν) το πρωτάθλημα??? Πλάκα μου κάνετε??? Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου…. Η ΑΕΚ ήταν από την παιδική μου ηλικία πότε χαρά, πότε λύπη (Κάθε Κυριακή), αλλά εν τέλει δεν είχε σημασία το όποιο συναίσθημα. Σημασία είχε, Ότι υπήρχε συναίσθημα και μπορούσες να το μοιραστείς!!! Σημασία είχε ότι ένιωθες πως ανήκεις κάπου…… Ενίοτε, υποστηρίζω ΠΑΟ λόγω του γιου μου 😀😉αλλά σήμερα άρχισε τις δικαιολογίες ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίχτες κτλ 😂💙. #loveaek #lovemyson».

https://www.instagram.com/p/CrbrCbFrrlv

Η Κωνσταντίνα, είναι μία γυναίκα που κατάφερε όχι να ανακτήσει, αλλά να μη χάσει ποτέ την αυτοπεποίθησή της, μετά τις πολλαπλές αλλαγές της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Cq7vFVSoYFu

Και όπως γράφει σε ανάρτησή της: «Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να «απομακρύνω» ανθρώπους που με πίστευαν και με αγαπούσαν, όταν εγώ ούτε με πίστευα, ούτε με αγαπούσα. Με ένα τρόπο, ήθελα να τους εκδικηθώ γιατί ήταν κόντρα σε αυτό που ένιωθα για τον εαυτό μου. Όταν νιώθουμε την αξία μας, όχι όταν την ξέρουμε, όταν τη νιώθουμε, θα επιμείνω, απολαμβάνουμε τη συντροφιά των ανθρώπων που μας την ενισχύουν. Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και εγώ. Ευχαριστώ λατρεμένε φίλε!».

https://www.instagram.com/p/CrNylSYod_C

Ο ηθοποιός είχε περιγράψει τα χαρίσματα της πρώην πια συζύγου του μιλώντας σε μία παλαιότερη συνέντευξή του λέγοντας πως: «Η Κωνσταντίνα έχει ένα χάρισμα: Είναι ειλικρινής και έχει μία ψυχή πολύ αληθινή. Αυτό εμένα με κάνει να γίνομαι καλύτερος. Αυτό έχει αλλάξει σε μένα η Κωνσταντίνα. Θέλω να γίνομαι καλύτερος».

Στο προφίλ της στο Instagram θα βρεις μία και μόνο φωτογραφία του Βασίλη με την λεζάντα «Μας κάνεις ευτυχισμένους»...

https://www.instagram.com/p/CILpp5QMmcY

...αλλά και πολλές με τον μοναχογιό της Μιχάλη είτε από το παρελθόν όταν τον έβγαζε βόλτα ως μωρό στην πλατεία Εξαρχείων, είτε ως μεγαλύτερο, δείχνοντας πάντα πως εκείνος είναι η αρχή και το νόημα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CrLcTHcoK9Q

Φίλες της είναι η Ρούλα Ρέβη και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την οποία πρόσφατα φύλαξε μία ανάρτησή της μιλώντας με αγάπη για την φιλία τους αλλά και για την συμπαράστασή της, προφανώς σε κάποια σημαντική στιγμή της ζωής της: «Χρόνια Πολλά στο πιο αληθινό κορίτσι, στο κορίτσι που απλώνει το χέρι μόνο για να προσφέρει, στο κορίτσι με την χρυσή καρδιά, στο κορίτσι που ξέρει να αγαπάει και να το δείχνει με κάθε ευκαιρία, στο κορίτσι που δεν προδίδει ποτέ τα όνειρά του, στο κορίτσι μου που χρωστάω πολλά».

https://www.instagram.com/p/Cq5OT1VotdR

«Την μοναξιά από επιλογή την λένε ελευθερία», γράφει σε μια άλλη ανάρτησή της η δυναμική Κωνσταντίνα.

https://www.instagram.com/p/CrYep6FosyY