Το μήνυμα της Καινούργιου για όσους (έκαναν ότι) την ξέχασαν στα γενέθλιά της μίλησε στην καρδιά μας

Το μήνυμα της Καινούργιου για όσους (έκαναν ότι) την ξέχασαν στα γενέθλιά της μίλησε στην καρδιά μας

Με ένα μακροσκελές ποστ, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά της αλλά και σε όσες περίμενε και δεν ήρθαν ποτέ. 

Είναι ξεκάθαρα το κορίτσι του Μάη και τα 38 κεράκια στην τούρτα της την κάνουν από χτες να χαμογελά ακόμα παραπάνω. Η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε τα γενέθλιά της σβήνοντας τα κεράκια σε μπόλικες τούρτες- όλες σωστή υπερπαραγωγή- και άφησε και τις σπόντες της σε ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες για όσους έκαναν πως την ξέχασαν στην ξεχωριστή της ημέρα, τη δική της πρωτοχρονιά.

«Εκείνοι που ξέρουμε ότι ήθελαν να μας ευχηθούν, αλλά δεν τόλμησαν»

https://www.instagram.com/p/CrtfYp6r5xH

«Η ημέρα των γενεθλίων μου…είναι η προσωπική μου πρωτοχρονιά…Κι όπως όλες οι γιορτές, τα γενέθλιά μας είναι οι άνθρωποί μας.

Εκείνοι που μας αγαπούν κι ομορφαίνουν τη ζωή μας. Εκείνοι που μας γεμίζουν με ευχές κι εκείνοι που νοσταλγούμε.

Εκείνοι που έστω και καθυστερημένα μας χάρισαν ένα χαμόγελο. Εκείνοι που ξέρουμε ότι ήθελαν να μας ευχηθούν, αλλά δεν τόλμησαν…Κι εκείνοι που έκαναν ότι μας ξέχασαν. Όλα τα θυμάσαι αυτή τη μέρα, γιατί είναι η μέρα σου…

Σήμερα νιώθω τόσο πλήρης κ ευτυχισμένη χάρη σε σας …σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές σας !!

Γεννήθηκα λοιπόν σαν σήμερα και βλέπω τη μέρα αυτή κάθε χρόνο, σαν υπενθύμιση για να εκτιμώ το δώρο της ζωής. Είμαι κάθε χρόνο εδώ υγιής, δυνατή και γεμάτη από όρεξη για να ζήσω ακόμη περισσότερα…

Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει τόσο, που η ευχή μου στην τούρτα κάθε χρόνο παραμένει η ίδια.
Να μεγαλώνω…
Ευχαριστώ τους υπέροχους συνεργάτες μου που έκαναν αυτή τη μέρα ακόμα πιο όμορφη @superkaterinatv #myteam Σας λατρεύω παιδιά !
Ευχαριστώ φιλη μου @aggelikigiatra_ & @momentum_eventplanning για τον ονειρεμένο στολισμό. Κάθε «χρόνια πολλά» σας είναι ένα εφαλτήριο για μια δυναμική εκκίνηση …σας αγαπώ. Thank uuuuu @vassia_kostara for the amazing dress», ήταν το μήνυμα της Καινούργιου.

Τα σχόλια στην Κατερίνα:

katken1.JPG

Από τη Βίκυ Καγιά και τη Δέσποινα Βανδή, ως τη Βάσσια Κωσταρά και την Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεκάδες ήταν οι celebs που ευχήθηκαν στην Καινούργιου, με το μήνυμα της Παλιοσπύρου να ξεχωρίζει, μιας και έγραψε το αυτονόητο, πόσο ξεχωριστή είναι η ΚατΚεν!

katken2.JPG

«Πολύ μεγάλη για τον Leo DiCaprio» είπαν στην 38χρονη Κατερίνα Καινούργιου & αντέδρασε όπως έπρεπε

«Είσαι ξεχωριστή, μην το ξεχνάς. Να τα χιλιάσεις»!

To limited φόρεμα της Καινούργιου:

Το φόρεμα που εβάλε η Κατερίνα Καινούργιου στα γενέθλιά της, είναι από το Vassia Kostara brand, θα το δούμε στο επόμενο drop της συλλογής της Βάσσιας και είναι εμπνευσμένο από το barbiecore trend, μίνι με κοψίματα και ασύμμετρο.

Ο barbiecore στολισμός

Φουλ του ροζ ήταν και ο στολισμός του στούντιο της Καινούργιου προς τιμήν των γενεθλίων της με ροζ και φούξια αντικείμενα και λουλούδια, μπαλόνια σε σύνεθση με ροζ, φούξια, πορτοκαλί και λευκό, γλυκά και διακοσμητικά σε ροζ χρώμα και τις τούρτες να είναι μίνιμαλ μεν αλλά ροζ.