Δεν πάει μόνο στην Ελένη το λευκό - Όλες οι παρουσιάστριες που ροκάρουν με total white

Δεν πάει μόνο στην Ελένη το λευκό - Όλες οι παρουσιάστριες που ροκάρουν με total white

Είναι τα total white σύνολα δύσκολα; Αυτές οι celebrities της μικρής οθόνης μας λένε πως όχι.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να παρεξηγήθηκε με το post της που έγινε viral και το κατέβασε, αλλά η αλήθεια είναι πως τα λευκά σετ της πηγαίνουν πολύ. Δεν είναι όμως η μόνη παρουσιάστρια που μπορεί να εντυπωσιάσει με total white look.

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Η πιο γλυκιά ευχή ήρθε από τις κουμπάρες και με φώτο-έκπληξη

Total-white: Ποιος κάνει το καλύτερο… pull of;

Τα total white looks είναι μια τάση της μόδας που έχουν αποδειχθεί ότι προσφέρουν ένα διαχρονικό στυλ που δεν παλιώνει ποτέ. Ενώ πολλοί μπορούν να φοβούνται τα ολόλευκα ρούχα ή σύνολα, πολλές είναι οι διασημότητες της ελληνική τηλεόρασης που μας έχουν δείξει ότι το να ροκάρεις με αυτό το λουκ μπορεί να γίνει αβίαστα και με κοψότητα. Από τα κλασικά λευκά κοστούμια μέχρι τα κομψά λευκά φορέματα, αυτές οι διασημότητες έχουν αποδείξει πώς να κάνουν αυτή την τάση να λειτουργεί.

https://www.instagram.com/p/Crk6VDstJgJ

Η μονοχρωματική εμφάνιση μπορεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή όταν γίνεται σε λευκό χρώμα, καθώς αποπνέει μια αίσθηση κομψότητας, εκλέπτυνσης και καθαρότητας. Ωστόσο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από την επιλογή των σωστών κομματιών για να πετύχει αυτή η τάση. Απαιτεί επίσης προσεκτική προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως το σωστό ύφασμα, τα αξεσουάρ και το styling.

Αστραφτερή η Δέσποινα Βανδή έσβησε τα παρατράγουδα και βγήκε νικήτρια του J2US

Οι celebrities της τηλεόρασης που ροκάρουν με λευκά

Με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη που ξεσήκωσαν τον κόσμο του διαδικτύου, θυμόμαστε όλες τις φορές που Ελληνίδες παρουσιάστριες έκαναν την εμφάνισή τους στα λευκά και απογείωσαν με επιτυχία την ολόλευκη τάση, προσφέροντας συμβουλές και έμπνευση για όποιον θέλει να δοκιμάσει αυτό το total white look.

Από Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι Σίσσυ Χρηστίδου, Ζέτα Μακρυπούλια, και πολλές ακόμα (ναι και την Αγγελική Νικολούλη), έφεραν το λευκό εντός και εκτός πλατό και μας άφησαν θαμπωμένες.

Τι έγινε όμως με την Ελένη Μενεγάκη και το δικό της total white look;

Δεν έγινε τίποτα με το look της όσο με τον τρόπο που το μοιράστηκε στα social media της. Η διάσημη παρουσιάτρια πριν λίγες ημέρες έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους. Συνηθίζοντας να μοιράζεται τις στυλιστικές της επιλογές και τα εντυπωσιακά της looks, η βασίλισσα των πρωινών εκπομπών μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία, όμως το caption που γράφτηκε μπορούσε πολύ εύκολα να παρερμηνευτεί.

Η φωτογραφία που διέγραψε η Ελένη Μενεγάκη και το post που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

Η απάντηση ήρθε όμως και η Ελένη δεν άφησε αυτό το post να μαυρίζει το ποικιλόμορφο και χρωματιστό της λογαριασμό, ενώ έτσι δίνει και μια ξεκάθαρη απάντηση σε κάθε έναν που θα πίστευε το αντίθετο.