Η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου είναι το απόλυτο old-time classic trend

Η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου είναι το απόλυτο old-time classic trend

Η Κατερίνα Καινούργιου αλλάζει το look της αργά και σταθερά, γιατί οι αλλαγές κάπως έτσι έρχονται και μάλλον όχι μόνο στα μαλλιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή για την κομψή της εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή της στον αέρα εδώ και χρόνια. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά μάς αποκαλύπτει ότι μάλλον κινείται προς ένα old-time classic trend για τα μαλλιά της.

Η Κατερίνα Καινούργιο επιστρέφει στο μακρύ μαλλί

Εκτός από τις στυλιστικές της επιλογές που μας εμπνέουν και μας δείχνουν πώς μια expert μπορεί να χειρίζεται από μίνι φούστες και μοδάτες τάσεις, μέχρι κομψά looks και styling tricks, παρατηρούμε πως για τα μαλλιά της στρέφεται σιγά-σιγά προς μια old-time clasic επιλογή που θα είναι πάντα σύγχρονη.

Τρία σύνολα με τις mini φούστες της άνοιξης από την expert Κατερίνα Καινούργιου

Η αλλαγή μπορεί να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά σύμφωνα με αναρτήσεις πριν από έναν μήνα και σε σύγκριση σήμερα, βλέπουμε μια σημαντική διαφορά στο μήκος. Από εκεί που το μήκος των κατάξανθων μαλλιών της ήταν περίπου στο στέρνο της, τώρα είναι αρκετά μακρύτερο. Δες την παρακάτω γκάλερι και εσύ!

Η προσοχή της στις λεπτομέρειες και η επιδίωξη της ανανέωσης ήταν πάντα ένα χαρακτηριστικό της Ελληνίδας παρουσιάστριας του Super Katerina του Alpha, οπότε δεν νομίζουμε πως είναι ένα τυχαίο μήκος που συνέβη κατά λάθος ή πως δεν έχει πρόσβαση σε κάποιον κομμωτή. Η Κατερίνα Καινούργιου οδεύει προς το μακρύ ξανθό μαλλί και πολύ καλά κάνει!

Τα μακριά ξανθά μαλλιά θεωρούνται κλασικό πρότυπο ομορφιάς εδώ και αιώνες και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Αυτό το χρώμα μαλλιών συνδέεται συχνά με τη νεανικότητα, τη ζωτικότητα και τη θηλυκότητα και μπορεί να προσθέσει μια πινελιά γοητείας και κομψότητας σε κάθε εμφάνιση.

Τα μακριά wavy μαλλιά μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους, από απαλά κύματα μέχρι κομψά ίσια στυλ, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για κάθε περίσταση.

Το wavy κατάξανθο μαλλί της Κατερίνας Καινούργιο είναι διαχρονικό, κομψό και ελκυστικό

Γι' αυτό και αν θέλετε να αλλάξετε το χτένισμά σας και θέλετε μια εμφάνιση που είναι τόσο όμορφη όσο και διαχρονική, σκεφτείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της.

https://www.instagram.com/p/Cri0QsqIP7n

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η πιο ειλικρινής παρουσιάστρια πρωινού φέτος και δικαιώθηκε

Θα μπορούσε βέβαια αυτή η αλλαγή να τη βρίσκει χαρούμενη, καθώς η φετινή σεζόν της στον Alpha τη βρήκε ώριμη τηλεοπτικά, της επέτρεψε να σκοράρει διπλά και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση, και κέρδισε τελικά τους τηλεθεατές χάρη στην ειλικρίνειά της.

Αυτό το 10 με 1 της τιβί, η ώρα που φτιάχνουμε παραδοσιακά καφέ και βλέπουμε τηλεόραση, ανήκει δικαιωματικά φέτος στην Κατερίνα Καινούργιου και στην ειλικρίνεια με την οποία μιλάει για τη ζωή της.

«Έχω μιλήσει πολύ για τα προσωπικά μου τον τελευταίο καιρό, ειδικά για την τελευταία μου σχέση. Είναι όμως κάτι που πλέον έχω αφήσει πίσω οριστικά, οπότε πάμε παρακάτω. Ποιο το νόημα να αναλώνεσαι με το παρελθόν; Κανένα», είχε τονίσει στο περιοδικό ΟΚ, αλλά μήπως αυτή η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζει τους τηλεθεατές της είναι και το κλειδί της επιτυχίας της.

Μια αλλαγή στο χτένισμα μπορεί συχνά να αντικατοπτρίζει μια αλλαγή στη ζωή μας, είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά, είτε για έναν χωρισμό, είτε απλά για την επιθυμία να αλλάξουμε τα πράγματα. Μπορεί να σηματοδοτεί μια νέα αρχή και ένα νέο κεφάλαιο και μπορεί να είναι ένας τρόπος να εκφραστεί κανείς και να δείξει στον κόσμο μια νέα εκδοχή του εαυτού του. Μήπως ισχύει και το ίδιο στην περίπτωση της παρουσιάστριας; Ποιος ξέρει. Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για μια όμορφη αλλαγή που προσδίδει το απαραίτητο boost ανανέωσης.