Η Rihanna μίλησε ακομπλεξάριστα για το πόσο δύσκολα βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Rihanna μίλησε ακομπλεξάριστα για το πόσο δύσκολα βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Rihanna έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο cool moms της showbiz, ακόμα και τώρα που βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η οποία είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη.

Και στα Oscar τραγούδησε live και το SuperBowl έβγαλε εις πέρας και εμφάνιση - έκπληξη έκανε στην CinemaCon στο Λας Βέγκας και στο Met Gala εμφανίστηκε. Η Rihanna βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δύσκολα όπως αποκάλυψε η ίδια, παρόλα αυτά συνεχίζει να πηγαίνει από event σε event.

Rihanna και ASAP Rocky στο Met Gala

Η Rihanna εμφανίστηκε στο Met Gala και η πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της έκλεψε την παράσταση.

Μιλώντας όμως στο Entertainment Tonight, η 35χρονη εξήγησε πως δεν κυλούν όλα ρόδινα στη δεύτερη εγκυμοσύνη:

«Νιώθω καλά, έχω ενέργεια αλλά δεν έχω σίγουρα λιγούρες. Είναι όλα πολύ διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη. Έχω μπόλικη ναυτία αλλά το απολαμβάνω», τόνισε η Rihanna και νιώσαμε όλοι τη δυσκολία που βιώνει.

Μιλώντας παράλληλα για τον γιο της, το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky, η Rihanna αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη με τον γιο της:

Η Rihanna και ο αγαπημένος της έδειχναν σούπερ αγαπημένοι στην είσοδό τους στο MET Gala στο Metropolitan Museum of Art. Η Rihanna προτίμησε λευκή τουαλέτα Valentino και την παράσταση έκλεψε η κοιλίτσα της. Πριν ένα χρόνο, το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του αλλά το όνομα του μωρού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

https://www.instagram.com/p/CrrA5Mku1xQ

Το φύλο του δεύτερου παιδιού

Rihanna και A$AP Rocky βρέθηκαν την Τετάρτη (12/4/23) για ψώνια στο Los Angeles και εκεί φανατικοί θαυμαστές τους παρατήρησαν τι ακριβώς κοιτούσε το ζευγάρι με σκοπό να ψωνίσει. Οι δυο τους, λοιπόν, επισκέφθηκαν κατάστημα με βρεφικά ρούχα, με τη Rihanna να κοιτάζει παστέλ ροζ πλεκτό φορμάκι, με αποτέλεσμα οι fans που ήταν παρόντες να είναι βέβαιοι ότι η 35χρονη star περιμένει κοριτσάκι. Η επιθυμία των περισσότερων fans της Rihanna στο Twitter, μάλιστα, είναι αυτή: θέλουν η αγαπημένη τους star να κάνει κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/Cq6YLOfv7ag

«Ήμασταν εμείς οι γονείς και το μωρό μας»

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Rihanna στη βρετανική Vogue, ήθελε η ίδια και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, να μεγαλώσουν μόνοι τους το μωρό τους, χωρίς καμία βοήθεια. «Γυρίσαμε σπίτι, πήραμε την κρυάδα, δεν είχαμε κανέναν. Ήμασταν μόνο εμείς οι γονείς και το μωρό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Rihanna (μάλλον) είναι μία από εμάς και παραδέχεται ότι μεγαλώνει χωρίς νταντάδες το μωρό της