Η Rihanna (μάλλον) είναι μία από εμάς και παραδέχεται ότι μεγαλώνει χωρίς νταντάδες το μωρό της

Η Rihanna (μάλλον) είναι μία από εμάς και παραδέχεται ότι μεγαλώνει χωρίς νταντάδες το μωρό της

AP Photo/Vera Nieuwenhuis

«Ήμασταν εμείς οι γονείς και το μωρό μας», λέει σε συνέντευξή της η Rihanna όταν τη ρωτούν για την ανατροφή του 9 μηνών γιου της.

Συνέντευξη στη βρετανική Vogue έδωσε η Rihanna πριν μερικές ημέρες και - μεταξύ άλλων- παραδέχθηκε τον «έρωτα» που βιώνει στο πλευρό του 9 μηνών γιου της. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι δεν θυμάται τίποτα από τη ζωή της πριν το μωρό, μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη μέρα που έγινε μαμά, ενώ δήλωσε μία από… εμάς καθώς δεν έχει προσλάβει νταντά για να προσέχει τον μικρό της.

Κάτι που θα μπορούσε να κάνει γιατί και την οικονομική δυνατότητα έχει και πολυάσχολη με το τραγούδι και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της είναι, όμως εκείνη δεν θέλησε να βρίσκεται στο πλευρό του μωρού της κανένας άλλος πέραν της ίδιας και του αγαπημένου της, A$AP Rocky.

Η Rihanna έγκυος για δεύτερη φορά στο Super Bowl και η αποθέωση ήρθε (και) από τη Φουρέιρα

«Ήμασταν εμείς οι γονείς και το μωρό μας»

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Rihanna στη βρετανική Vogue, ήθελε η ίδια και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, να μεγαλώσουν μόνοι τους το μωρό τους, χωρίς καμία βοήθεια. «Γυρίσαμε σπίτι, πήραμε την κρυάδα, δεν είχαμε κανέναν. Ήμασταν μόνο εμείς οι γονείς και το μωρό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CotESMHvkjC

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι γενικά δεν θέλει βοήθεια η Rihanna, γιατί σίγουρα στην πολυτελή κατοικία όπου ζει θα έχει τα κατάλληλα «χέρια» να της κάνουν τις δουλειές του σπιτιού. Ειδικά, μάλιστα, τώρα που θέλει να είναι καθ’ όλα αφοσιωμένη στο μωρό της, αλλά και ξεκούραστη μιας και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

https://www.instagram.com/p/CosM8iwrEp9

Το «απαγορευτικό» της Rihanna στους παπαράτσι για το παιδί της

Η Rihanna φαίνεται ότι έχει ρίξει όλο το βάρος της σε αυτήν τη φάση στην οικογένειά της και σε ό,τι πιο πολύτιμο έχει: στον γιο της. Όπως η ίδια, μάλιστα, παραδέχθηκε δεν θέλει να διαρρεύσουν παπαρατσικές φωτογραφίες του μικρού και να βγουν στη δημοσιότητα.

«Εμένα ρίξτε με στους λύκους, κάντε ό,τι θέλετε αλλά εκείνος δεν έχει καμία σχέση, τον προστατεύουμε και αν δεν δώσουμε έγκριση δεν θα πουληθούν εικόνες του. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι (με τον A$AP) που έχουμε και ένα μωρό», ανέφερε η 35χρονη Rihanna.