Ο Βασάλος μπήκε στο στόχαστρο του Μπάρτζη και οι ατάκες είναι επικές και στο Twitter

Ο Βασάλος μπήκε στο στόχαστρο του Μπάρτζη και οι ατάκες είναι επικές και στο Twitter

Ο Χανταμπάκης επέστρεψε στην Ελλάδα και στα λίγα πράγματα που είπε, καταλάβαμε πως ο Βασάλος ουδέποτε του έδωσε την εντύπωση πως κάτι πάει στραβά μεταξύ τους. 

Μετά από μια ακόμα αποχώρηση που έστειλε τον Νικόλα Αγόρου πίσω στην Ελλάδα και μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, παραμένει στους fans του Survivor All Star έντονο το ερώτημα του γιατί δεν ψηφίζεται ο προ- τελευταίος αγωνιστικά Βασάλος.

Την ίδια απορία εξακολουθεί να έχει και ο Νίκος Μπάρτζης που έχει ξεκινήσει την κατά μέτωπο επίθεση στον Κωνσταντίνο Βασάλο και απορεί γιατί οι συμπαίκτες του τον στηρίζουν ενώ αγωνιστικά δεν τους βοηθά.

Επιστροφή Χανταμπάκη με σπόντες κατά Βασάλου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε ήδη στην Ελλάδα και «πνίγηκε» στην αγκαλιά των παιδιών του.

Στη συνέντευξή του ο Στέλιος πάντως, είχε αναφερθεί στο σήριαλ με τον Βασάλο και είχε εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει πού ενόχλησε τον Κωνσταντίνο.

«Ο Στέλιος είναι ένας διπλωμάτης, μεταφέρει πληροφορίες, είναι υπεύθυνος για ανακατωσούρες», είχε πει ο Βασάλος και ο Στέλιος απάντησε:

«Είναι η πρώτη φορά που τα ακούω όλα αυτά. Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Περνάμε όλοι πολύ δύσκολα, υπάρχει καχυποψία. Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το θέμα με Σταυρούλα – Βασάλο είχε ξεκινήσει με εντάσεις, όταν η Μελίνα ανέφερε ότι τους είδε να έρχονται μαζί από την τουαλέτα. Από τότε είχε αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Μου φαίνεται αστείο να συζητάμε τι μου εκμυστηρεύτηκε κάτι η Σταρούλα. Ήταν συζήτηση σχεδόν ανοιχτή. Αυτό που λένε τώρα είναι μια ανοιχτή συζήτηση με το πως να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε στον Κωνσtαντίνο. Κάποιος στο τέλος πρέπει να πληρώσει. Προφανώς επειδή δεν απαντάω. Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμη κι όταν δεν μιλάς. Μου είχε πει ο Τάκης ότι είμαι διπλωμάτης. Άμα δεν μιλάω είμαι διπλωμάτης, άμα μιλάω είμαι διπλωμάτης.

Από εσάς ακούω ότι κάποια παιδιά είχαν κάτι μέσα τους για εμένα. Δεν μου είχαν δείξει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι που τους έχει ενοχλήσει. Στις προσωπικές συνεντεύξεις δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Μπροστά ήταν όλοι καλοί», είπε ο Στέλιος χαρακτηριστικά.

Μπάρτζης και Twitter «καίνε» τον Βασάλο

Ο Νίκος Μπάρτζης και το Twitter πάντως απορεί με την προστασία που συνεχίζει να έχει ο Βασάλος παρά τις επιδίσεις του στα αγωνίσματα.

«Με βάση την τελευταία ψηφοφορία που είχαν οι Κόκκινοι πίστευα ότι θα δω το όνομα του Βασάλου γιατί στην τελευταία ψηφοφορία είχαν δύο ψήφους. Είδα τον Σάκη πριν το συμβούλιο με τη Μαριαλένα να μιλάνε. Μήπως ο Σάκης άλλαξε την ψήφο για να τον προστατέψει;

Παρόλα αυτά ας είναι μέσα το παιδί να μας βοηθάει κιόλας γιατί εμείς σαν αντίπαλη ομάδα, πήγαμε τα ταξιδάκια μας, πήραμε και τα έπαθλα, καλό είναι», είπε ο Μπάρτζης για τον Βασάλο.