O Χανταμπάκης φεύγει από το Survivor- Πλάνα από το σπίτι όπου μένει με τη γυναίκα & τα παιδιά του

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Χανταμπάκης φεύγει από το Survivor- Πλάνα από το σπίτι όπου μένει με τη γυναίκα & τα παιδιά του

O 37χρονος παίκτης των Μαχητών φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

O Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν έντονα στο Survivor το 2017 λόγω των αντιπαραθέσεων που είχε με τους συμπαίκτες του. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχαν τότε χωριστεί σε δύο groups: τους υποστηρικτές αλλά και τους επικριτές του.

Φέτος, ο 37χρονος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στο reality επιβίωσης και αυτή τη φορά έδειχνε αποφασισμένος να φτάσει στον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star» και να κερδίσει τον κόσμο με τη συμπεριφορά του.

Οι φήμες οικειοθελούς αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star

Toν γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγα 24ωρα οι φήμες που θέλουν τον Στέλιο Χανταμπάκη να αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα ο παίκτης των Μαχητών ζήτησε να αποχωρήσει (για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί) και η παραγωγή δέχτηκε την πρότασή του.

Ο 37χρονος είχε ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του τη Δευτέρα (01/5) ωστόσο θα επιστρέψει στην Αθήνα με τη θέλησή του, οπότε αυτομάτως οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι τέσσερις και όχι πέντε. Στο συμβούλιο της Τρίτης (02/5) ψηφίστηκαν ο Νικόλας Αγόρου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος για 10η φορά βρίσκεται σε αυτήν τη δυσάρεστη θέση.

Οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι: ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι, με τον Αγόρου να είναι το φαβορί για αποχώρηση.

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή για την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε ένα Instagram-story με το οποίο ουσιαστικά επιβεβαίωσε την είδηση.

piliaki.webp

«Πώς το λένε στον Μανωλάκη τώρα; Δεν πειράζει Στελάκο μου! Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ’ όλα! Ήσουν αξιοπρεπέστατος!», έγραψε χαρακτηριστικά.

To Twitter πήρε θέση

Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας έσπευσαν να σχολιάσουν την είδηση της αποχώρησης Χανταμπάκη με την πλειοψηφία του κοινού να εκδηλώνει την δυσαρέσκειά του.

tweet3.jpg

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κατηγορήσουν Βασάλο, Κατσούλη και Ρουμελιώτη, με τα περισσότερα tweets να στρέφονται εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Το σπίτι Χανταμπάκη-Πηλιάκη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα με τα παιδιά του (Μανώλης και Μαλένα) σε νέο σπίτι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την αλλαγή. Εκτός από την υπέροχη μονοκατοικία τους στην πρωτεύουσα, διατηρούν μια παραδοσιακή εξοχική κατοικία στον Βόλο, την πόλη από όπου κατάγεται ο 37χρονος.

Από τα πρώτα πράγματα που έκαναν μόλις τακτοποιήθηκαν στην μοντέρνα μονοκατοικία τους ήταν να εκμεταλλευτούν την αυλή του σπιτιού διαμορφώνοντάς την σε ένα χώρο ιδανικό για να παίζουν τα παιδιά τους, τον 9χρονο Μανώλη και την 6χρονη Μαλένα.

Είναι ο Χανταμπάκης του 2017 το ίδιο πρόσωπο με τον Στέλιο του 2023; Οι φάρσες στον ΑΝΤ1 &το Twitter

Το νέο σπίτι της οικογένειας Χανταμπάκη είναι minimal με το λευκό χρώμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. H μοντέρνα κουζίνα με τα γκρι ντουλάπια αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Όλγας Πηλιάκη η οποία μαγειρεύει καθημερινά για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CTSVfzjsK0K

Ο 9χρονος Μανώλης Χανταμπάκης ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και οι γονείς του θέλησαν να του χαρίσουν ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο «προσγειώθηκε» στην αυλή του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CcvGdwXsvXc

Οι τρυφεροί γονείς προσπαθούν να αφιερώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο στα παιδιά τους και απολαμβάνουν να παίζουν ή να τρώνε μαζί τους. Στο εξωτερικό του σπιτιού υπάρχει αρκετός χώρος για barbeque, παιχνίδι ή κάποια άλλη fun δραστηριότητα.

Το πέτρινο εξοχικό στο Βόλο

Χανταμπάκης και Πηλιάκη έχουν καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμιότυπα στo Instagram με τα παιδιά τους. Μέσα από τα προφίλ τους έχουμε δει αρκετές γωνιές από το υπέροχο εξοχικό τους το οποίο επισκέπτονται οικογενειακώς για τις ολιγοήμερες διακοπές τους αλλά και την καλοκαιρινή περίοδο.

https://www.instagram.com/p/B-o0vr2DwPa

Το ζευγάρι επέλεξε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική για το σπίτι τους το οποίο ενδείκνυται τόσο για χειμερινές αλλά και καλοκαιρινές αποδράσεις. Το εξοχικό είναι πέτρινο και διαθέτει μια μεγάλη πετρόκτιστη αυλή στην οποία τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν για ώρες.

https://www.instagram.com/p/CAkzVIzD_uY

Στο σαλόνι πρωταγωνιστούν οι καφέ αποχρώσεις, με τους μεγάλους καναπέδες και τα σκαμπό να δίνουν cozy vibes στον χώρο. Το αρχοντικό διαμορφώθηκε έτσι ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικό και σύγχρονο.

Το ζευγάρι πρόσθεσε αρκετές μοντέρνες πινελιές με την πισίνα που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο να αποτελεί το αγαπημένο spot όλων των επισκεπτών, καθιστώντας το εξοχικό τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Το πέτρινο πηγάδι, τα λουλούδια και τα φυτά δεσπόζουν στην αυλή και δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Οι κούνιες δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού η Μαλένα και ο Μανώλης Χανταμπάκης λατρεύουν να παίζουν στη φύση μαζί με τους γονείς τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εξοχική κατοικία της οικογένειας Χανταμπάκη.

Πηγή κεντρικής: olgapiliaki