H Εύη Σαλταφερίδου δέχεται μπόλικο hate ξανά στο Instagram και ο σύντροφός της αντέδρασε απρόμενα

H Εύη Σαλταφερίδου δέχεται μπόλικο hate ξανά στο Instagram και ο σύντροφός της αντέδρασε απρόμενα

H Εύη Σαλταφερίδου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση και την οικειοθελή αποχώρηση Χανταμπάκη.

Στους καθημερινούς της ρυθμούς έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες η Εύη Σαλταφερίδου, μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star. Η 32χρονη περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί με τον σύντροφό της, Aργύρη Σωτηρακόπουλο, με το ζευγάρι να μοιράζεται το πάθος του για την γυμναστική.

Ο σύντροφος της πρώην παίκτριας των Διασήμων είναι φίλος και συνάδελφος του Ηλία Γκότση, με τον οποίο η Εύη έχει ψυχρανθεί μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης. Τις τελευταίες ημέρες η γνωστή γυμνάστρια δέχεται κύματα επιθέσεων στα social media μετά τα λεγόμενα και το unfollow του Γκότση τόσο προς εκείνη αλλά και άλλους συμπαίκτες του.

Πριν από λίγες ώρες η Εύη Σαλταφερίδου δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό Instagram-story με τον αγαπημένο της και σχολίασε επικά τα όσα γράφονται για εκείνη στο Twitter.

«Μπήκε Τwitter πριν λίγο», έγραψε η 32χρονη στο βίντεο όπου βλέπουμε τον αγαπημένο της να εκτελεί μια άσκηση με μπάλα. Προφανώς η γυμνάστρια διάβασε τα αρνητικά σχόλια που επικρατούν για εκείνη στην πλατφόρμα και θέλησε να απαντήσει με τον πιο fun/ακομπλεξάριστο τρόπο.

Η Εύη Σαλταφερίδου απάντησε στα κακόβουλα σχόλια

Η 32χρονη δέχεται τα «πυρά» διαφόρων χρηστών του Instagram οι οποίοι σχολιάζουν τις αναρτήσεις της, αφήνοντας κακόβουλα και υβριστικά σχόλια.

«Μερικά από τα σχόλια που λαμβάνω αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω αν αξίζει καν να σχολιάσω», έγραψε η γυμνάστρια και δημοσίευσε ένα screenshot με τα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται στο Ιnstagram.

1683280202204-744264258-sxolia1.png

Η σχέση της με τον Ηλία Γκότση

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Πέμπτης (04/05) η Εύη Σαλταφερίδου.

Η γυμνάστρια μίλησε χωρίς περιστροφές για την εμπειρία της στο Survivor All Star αλλά και για τον φίλο της, Ηλία Γκότση με τον οποίον έχει ψυχρανθεί μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια των Διασήμων αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 33χρονο, ο οποίος της μιλούσε ψυχρά και λακωνικά, με την ατμόσφαιρα να είναι αρκετά επιβαρυμένη και να μη θυμίζει σε τίποτα τη σχέση που είχαν μέχρι πρότινος.

«Μίλησα και με τον Ηλία τον Γκότση, με προσπάθεια γιατί είναι πολύ στεναχωρημένος με αυτά που έχουν γίνει. Μου σήκωσε το τηλέφωνο απλά ήταν πιο λακωνικός, δεν ήταν η φιλία που μιλάμε. Εμένα αυτό είναι το παράπονό μου. Αν είχε γίνει οτιδήποτε με έναν φίλο μου θα περίμενα να βγει, να τον βρίσω αλλά να τα λύσουμε μαζί όχι με unfollow και μπηχτές. Δεν θα έριχνα μπηχτές και δεν θα φωτογράφιζα έναν άνθρωπο που ξέρω ότι δεν ξέρει. Θα έλεγα ότι έχω παράπονο από την Εύη για αυτόν τον λόγο. Τώρα δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχω μπει μέσα στο καζάνι. Το θέμα με τον Ηλία Μπόγδανο πρέπει να το λύσουν οι δυο τους», δήλωσε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Και πρόσθεσε: «Μακάρι να βγει ο Ηλίας (Γκότσης) και να πει τι έχει συμβεί. Εγώ του το ζήτησα, γιατί αυτό με προσβάλλει. Του το ζήτησα σήμερα το πρωί γιατί έφαγα πάλι ένα κύμα hate χωρίς λόγο μετά τα χθεσινά στο Survivor και του τηλεφώνησα και του είπα «δεν είναι δυνατόν να με αντιμετωπίζει ο κόσμος λες και ήξερα» και του είπα «τουλάχιστον βγες και πες αυτά που έγιναν και ποιος συμμετείχε και ποιος όχι, πες ότι δεν γνώριζα, πες την αλήθεια».

O Ηλίας Γκότσης έκανε unfollow όχι έναν αλλά πέντε συμπαίκτες του καθώς και τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Ο νικητής του Survivor 2018 έκανε unfollow στους: Ηλία Μπόγδανο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Αφροδίτη Σκαφίδα, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά.

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε», ανέφερε ο γυμναστής στο πρώτο Instagram story του.

https://www.instagram.com/p/Cr1E1A5o-sT

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της γυμνάστριας.

Πηγή κεντρικής: evi.sa