«Αγγελική γύρισες;»: Η Μαίρη Μηνά έκανε comeback 8 μήνες αφού έγινε μαμά και οι φανς πανηγύρισαν

«Αγγελική γύρισες;»: Η Μαίρη Μηνά έκανε comeback 8 μήνες αφού έγινε μαμά και οι φανς πανηγύρισαν

Η τηλεοπτική επιστροφή της Μαίρης Μηνά στο IQ 160 σε guest εμφάνιση, ξύπνησε μνήμες στο κοινό από την «Αγγελική». Η γέννηση της κόρης της και τα γλυκά της λόγια για τον άντρα της ζωής της Μιχάλη Σαράντη. 

Και ενώ οι περιπέτειες της Μουρίκη και του Καλαντζή στη σειρά IQ 160 συνεχίζονται, με το μοναδικό δίδυμο της Σμαράγδας Καρύδη και του Νίκου Κουρή, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι οι guest ηθοποιοί που τους πλασιώνουν σε κάθε επεισόδιο.

Αυτή τη φορά είχαμε μία τηλεοπτική επιστροφή που συζητήθηκε αρκετά στο Twitter. Η Μαίρη Μηνά, η γνωστή μας τηλεοπτική «Αγγελική» από την ομότιτλη σειρά πριν από δύο χρόνια, είναι το new entry της σειράς έστω και για λίγο. Η ηθοποιός και σύζυγος του ηθοποιού Μιχάλη Σαράντη, που έγινε μαμά πριν 7 μήνες έγινε το χθεσινοβραδινό μας αγαπημένο trend.

https://www.instagram.com/p/CcpeatoIBL1

Η επιστροφή και το χειροκρότημα από το Twitter

Τους τελευταίους 7 μήνες η Μαίρη Μηνά έκανε μία μικρή επαγγελματική παύση και έμεινε αφοσιωμένη στην κόρη της η οποία ήρθε στη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ακόμη και στα social media ήταν σπάνιες οι φορές που την βλέπαμε να κάνει αναρτήσεις, παρά μόνο μία φορά με ένα συγκινητικό μήνυμα για τo μικρό θαύμα της ζωής της, τον περασμένο Δεκέμβριο.

https://www.instagram.com/p/Cl3LzJPIO03

Και όπως γράφει: «Γεια σου κόσμε. Ο κόσμος επανασυντίθεται. Αυτή είμαι εγώ.
Και αυτή είναι η κόρη μου. Δηλαδή εγώ είμαι η μαμά της. Σχεδόν τρεις (συν 9) μήνες τώρα. Και για πάντα. Θα είμαι για πάντα η μαμά της και θα είναι για πάντα το παιδί μου. Ο κόσμος μου. Ο κόσμος επαναφωτίζεται. Αυτή είναι μια φωτεινή γλυκειά μας στιγμή. Ανάμεσα σε άλλες. Όχι και τόσο φωτεινές. Κάποιες και πικρές κάποιες απελπισμένες. Όχι δεν είναι εύκολο, κι ας είναι μαγικό. Ο κόσμος επανορθώνεται.
Μπροστά της δεν ξέρω τίποτα και ταυτόχρονα κι ενστικτωδώς ξέρω τα πάντα.
Της τρέφω απέραντη ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα της ζητώ συγγνώμη.
Και εκείνη καταλαβαίνει. Αχ πώς καταλαβαίνει. Όλα τα καταλαβαίνει αυτός ο κόσμος.
Κι εγώ ελπίζω εύχομαι και θα μοχθήσω ώστε αυτός ο κόσμος να είναι πάντα ελεύθερος και πάντα τρυφερός. Υγ. @mihalisarantis μου μας διάλεξε. Είμαστε οι τυχεροί της».

https://www.instagram.com/p/CiziJMFKq4I

Ο Μιχάλης Σαράντης με τη σειρά του από την στιγμή που γεννήθηκε η κόρη τους, δεν έχει σταματήσει τις αναφορές σε κάθε του συνέντευξη, στην Μαίρη και στο μωρό τους, πάντα με λόγια θαυμασμού. Ο ηθοποιός έχει ξετρελαθεί με τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η αφιέρωση που έκανε ο Μιχάλης Σαράντης στη Μαίρη Μηνά για την κόρη τους, θα σε κάνει να δακρύσεις

Η Μαίρη αφού πέρασε το πρώτο διάστημα με την μικρή στο σπίτι, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό επαγγελματικό comeback, αποδέχτηκε την πρόσκληση της παραγωγής και έκανε ένα guest στην σειρά IQ 160 το οποίο θα συνεχιστεί και στο επόμενο επεισόδιο.

Είναι η επιθεωρητής της αστυνομίας Iωάννα Ζησιμάτου, που ήλεγξε την παράβαση καθήκοντος του Καλαντζή (Νίκος Κουρής) και θα επανεξετάσει και την χρησιμότητα της Πηνελόπης Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη) στη θέση της συμβούλου της αστυνομίας. Αυτό το τελευταίο, δεν θα φέρει καλές εξελίξεις.

https://www.instagram.com/p/Cr86ZbdMmCg

Με το που εμφανίστηκε όμως η ηθοποιός στην οθόνη, το Twitter πανηγύρισε γιατί εκτός από το θέατρο, ειδικά στην τηλεόραση την έχει αγαπήσει από τη σειρά «Αγγελική».

Θυμάσαι πόσα είχε τραβήξει από τον Πάνο Βλάχο στη σειρά. Και πόσο ταιριαστή ήταν με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Προς το παρόν το κοινό θέλει να την βλέπει συχνότερα.