Οι γυναίκες «Ράμπο» στη ζωή του Μιχάλη Σαράντη είναι και οι 3 άγνωστες αδελφές του

Κατερίνα Μπούσιου
Οι γυναίκες «Ράμπο» στη ζωή του Μιχάλη Σαράντη είναι και οι 3 άγνωστες αδελφές του

Η Φανή, η Ελένη και η Ανδριάννα. Εκτός από την σύζυγό του Μαίρη Μηνά και την κόρη τους, ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, έχει μεγαλώσει μέσα σε μία οικογένεια, όπου οι γυναίκες είχαν τον πρώτο ρόλο. Από την γιαγιά του και τη μητέρα του στην νεότερη γενιά στις 3 αδελφές του. 

Η ζωή του Μιχάλη Σαράντη φέτος, είναι γεμάτη πλατιά χαμόγελα. Δεν είναι μόνο επειδή έχει κάνει τη θεατρική επιτυχία της χρονιάς με την παράσταση «Αίας» ή λόγω της συμμετοχής του στη σειρά «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Ο ηθοποιός εδώ και 5 μήνες έγινε πατέρας και η κόρη του είναι ο κόσμος όλος μαζί με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Μαίρη Μηνά. Ήταν μία καρμική εξέλιξη στη ζωή του, γιατί στην οικογένειά του πάντα κυριαρχούσε το γυναικείο στοιχείο. Ο ίδιος μίλησε για τις «Ράμπο» της οικογένειας, τη γιαγιά, τη μητέρα του και τις 3 αδελφές του. Οι οποίες και τον έχουν υπό την προστασία τους, όπως θα δεις και στις σπάνιες φωτογραφίες τους.

https://www.instagram.com/p/Cf81v8drYuc

«Έχω 3 προκομένες αδελφές»

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη μου και τη γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω ότι φαίνεται στο πρόσωπό μου», είχε δηλώσει πριν 5 μήνες στην ΕΡΤ ο Μιχάλης Σαράντης που μόλις είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/CkDyCj_oJlL

Την εγκυμοσύνη της γυναίκας του και ηθοποιού Μαίρης Μηνά την έμαθαν μαζί, την ημέρα που έχασε τον πατέρα του. Μία ζωή έφυγε για να δώσει τη θέση της σε μία άλλη.

Η αφιέρωση που έκανε ο Μιχάλης Σαράντης στη Μαίρη Μηνά για την κόρη τους, θα σε κάνει να δακρύσεις

Ο Μιχάλης Σαράντης είχε «χάσει» και τη μητέρα του πριν μερικά χρόνια εντελώς ξαφνικά. Οι γυναίκες της οικογένειας, έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Εκτός από τη δυναμική γιαγιά του και τη μητέρα του, είχε και έχει τις 3 αγαπημένες του αδελφές, τη Ελένη που είναι σεφ, την Φανή που είναι ηθοποιός και την Ανδριάννα που δουλεύει στην εστίαση.

1680253856047-578573482-sarantis_adelfes.jpg

Χθες στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσηβρίαν» ο ηθοποιός μίλησε για το woman empowerment της οικογένειας και απάντησε σε αντίστοιχη ερώτηση για το αν ως άντρες εκείνος και ο πατέρας του είχαν απαίτηση από τις γυναίκες του σπιτιού να κάνουν όλες τις δουλειές.

Ήταν ερώτηση που του τέθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή Σάκη Αρσενίου που είπε ότι είναι «παραδοσιακός» άντρας και θέλει η γυναίκα του να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Και ο Μιχάλης είπε την άποψη που έχουν ευτυχώς όλοι οι υπόλοιποι άντρες: «Δεν υπήρχε ποτέ αυτό σε εμάς. Ήμασταν μία γυναικοκρατούμενη κατάσταση στην οικογένεια. Το σπίτι μας ήταν οι γυναίκες. Γενικά η μαμά μου ήταν ο Ράμπο στην όλη κατάσταση. Όλες μας οι γυναίκες ήταν Ράμπο, όπως και η γιαγιά μου και όπως είναι και οι 3 μου αδελφές. Οι οποίες είναι προκομένες. Για μένα έτσι όπως έχω μεγαλώσει ήταν αυτονόητος ο σεβασμός, η ισότητα και η αγάπη προς τις γυναίκες».

Στο προφίλ στο Instagram της αδελφής του Ελένης που είναι και σεφ, είδαμε και οικογενειακές στιγμές του Μιχάλη με τους 3 αγγέλους της ζωής του, αλλά και μία σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα τους, ο οποίος διατηρούσε βιοτεχνία κατασκευής υφασμάτων.

https://www.instagram.com/p/ByxbeydooXh

Οι 4 κάνουν μία μοναδική dream team, δείχνοντας και το πόσο στενή σχέση έχουν.

https://www.instagram.com/p/BsGz7ilgPmr

Στο δικό του προφίλ πάντως καμία άλλη γυναίκα δεν υπάρχει εκτός από την κόρη του. Ο Μιχάλης είναι δοσμένος σε εκείνη. Απορροφημένος να την κοιτά και να της χαμογελά με την γυναίκα του να απαθανατίζει την πιο γλυκιά πόζα τους.

https://www.instagram.com/p/ClTvp0jKCPd

Μέχρι τις 4 Απριλίου ο Μιχάλης θα συνεχίσει τις sold out φετινές του παραστάσεις με τον «Αία» ενώ σήμερα θα τον δούμε και στο τελευταίο επεισόδιο από τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.