Το κοινό βλέπει αποχώρηση της «Πονη- Ρίας» Κολοβού από το Survivor κι ας μαγείρεψε την ψηφοφορία

Το κοινό βλέπει αποχώρηση της «Πονη- Ρίας» Κολοβού από το Survivor κι ας μαγείρεψε την ψηφοφορία

H Ρία Κολοβού, πήρε τον τίτλο της πονη-ρίας από το Twitter για τον τρόπο που μαγείρεψε την ψηφοφορία με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βγει μόνη υποψήφια μαζί με τους Μαρτίκα και Μπάρτζη.

Το μαγείρεμα της ψυφοφορίας έκανε το κοινό να αντιδράσει και να απορήσει πώς τελικά κατάφερε η Κολοβού να παραμείνει στο Survivor All Star 4,5 ολόκληρους μήνες.

Η Ρία ήθελε να είναι υποψήφια

«Το ζήτησα και το ήθελα να είμαι υποψήφια. Το ζήτησα γιατί αγωνιστικά έχω κάνει μια κοιλιά, το ήθελα γιατί δεν με ενδιαφέρει αν θα ψηφιστώ, δεν με ενδιαφέρει και δεν φοβάμαι για το ποιος θα είναι συνηποψήφιος, είμαι υποψήφια για τρίτη φορά και δεν ξέρω αν είμαι δυνατή ή αδύναμη παίκτρια.

Αν επιθυμεί να δει τη Ρία θα με στηρίξει, αν επιθυμεί να βλέπει τα άλλα τρία παιδιά, θα στηρίξει αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους με στηρίξουν, ο κόσμος θα ήθελα να ρίξει μια ψήφο για εμένα», είπε η Κολοβού.

«Όλοι είμαστε πολύ πιεσμένοι. Έχω έρθει μ’ ένα στόχο να πάω όσο το δυνατόν πιο μακριά. Δυστυχώς έπεισα μόνο τη Στέλλα να με ψηφίσει. Αν ο κόσμος με κρατήσει θα μου δώσει τη δύναμη και θα μπορέσω να συνεχίσω και ν’ ανέβει η ψυχολογία μου. Ο μόνος που μιλάω είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος και μακάρι ο κόσμος να δώσει και σ’ εκείνον μία ψήφο. Είμαι πιεσμένος, ίσως ήρθε η ώρα να φύγω απ’ αυτό το λυκοφάγωμα εδώ μέσα», σχολίασε ο Νίκος Μπάρτζης με δάκρυα στα μάτια.

Συγκινημένος εμφανίστηκε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος για έβδομη φορά άδικα πως σχολίασε το Twitter και τόνισε χαρακτηριστικά:

Όσο για τον Βετεράνο στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση Σπύρο Μαρτίκα, εκείνος παλεύει να μείνει στο παιχνίδι παρότι είναι 23η φορά υποψήφιος.

«23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» , είπε χαρακτηριστικά ο φαρμακοποιός.

Βαρομετρικό χαμηλό για το Survivor στα νούμερα τηλεθέασης

Με 23,5% από τον Σασμό, 19,8% από τον Παράδεισο Κυριών, 15,5% για το MasterChef και 14,5% για τη Γη της Ελιάς, με 12,4% για το Άγριο Ρόδο, 12,3% για τον Εκατομμυριούχο, ήταν το Survivor All Star εκείνο που έπεσε στο αποκαρδιωτικό 12,0% κάτι που δεν δικαιολογεί τα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες πια.

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους Survivor και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρησή του και έχει δίκιο στο τι θα συναντήσουμε στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης στο Γαλάτσι.

Ρία εκτός λέει το Twitter

Στα προγνωστικά αυτή τη στιγμή η Ρία προηγείται ως αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.

Ο Νικόλας Αγόρου είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για το ριάλιτι Survivor All Star