Ο Νικόλας Αγόρου είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για το ριάλιτι Survivor All Star

Ο Νικόλας Αγόρου είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για το ριάλιτι Survivor All Star

«Για να είμαι ειλικρινής βρισκόμαστε σε ένα ριάλιτι και το πιο δύσκολο πράγμα εδώ μέσα που έχω καταλάβει, παρότι άργησα, είναι να επιβιώσεις από το ριάλιτι κι όχι από τη ζούγκλα και τις κακουχίες. Καλώς ή κακώς κάποιες αλήθειες πρέπει να λέγονται γιατί αλλιώς θα σε φάνε», είπε ο Νικόλας Αγόρου και κάπως τον χειροκροτάμε.

Αν έπρεπε να κάνουμε recap στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα μιλούσαμε μόνο με τους όρους τζαρτζάρισμα και fair play. Το highlight της βραδιάς πάντως δεν ήταν η διπλή υποψηφιότητα της Εύηε Σαλταφερίδου και του Γιώργου Κόρομι αλλά η παρουσίαση των συγκεντρωτικών στατιστικών των παικτών μετά από τέσσερις μήνες αγώνων στον Άγιο Δομίνικο.

Στατιστικά που καίνε!

«Πέσανε» σαγόνια από τους παίκτες που βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και δεν έχουν ψηφιστεί σχεδόν ποτέ, μπήκαν ιδέες και σε άλλους για το ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν σε ενδεχόμενη απώλεια της ασυλίας και τα άκρα του πίνακα των παικτών έχουν ως εξής!

Σάκης και Σταυρούλα είναι στην κορυφή με ποσοστά πάνω από 60% σε νίκες ενώ στον πάτο της κατάταξης βρέθηκε ο El Professor- Στρατηλάτης Σπύρος Μαρτίκας με τον επαγγελματία παίκτη ριάλιτι Βασάλο να τον ακολουθεί. Τρίτος από το τέλος ήταν ο Νικόλας Αγόρου και είναι απορίας άξιο πώς ασχοληθήκαμε για πάνω από μία ώρα με τον αγώνα του δεύτερου από το τέλος με τον τρίτο από το τέλος.

Και τζαρτζάρισμα και fair play

Βασάλος και Αγόρου έδωσαν μάχη με τον Βασάλο να κατηγορεί τον Αγόρου για άσκοπο τζαρτζάρισμα στον μεταξύ τους αγώνα και αχρείαστη επιθετικότητα, κάτι που ο Νικόλας δεν αποδέχτηκε και κάτι που ούτε το κοινό διαπίστωσε ακόμα και στο replay. Κι επειδή είναι της μόδας από την πρώτη ασυλία με τον αγώνα ανάμεσα σε Ηλία Μπόγδανο και Κωνσταντίνο Βασάλο κι όλη εκείνη την ιστορία περί fair play, μπήκε και ο Σάκης Κατσούλης στην κόντρα ανάμεσα σε Αγόρου και Βασάλο για να εξηγήσει τι σημαίνει fair play.

«Είναι ανταγωνιστικός και καμιά φορά χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει. Και σε προηγούμενο αγώνα με το έρπειν μού είχε πιάσει το πόδι. Εφόσον χωράμε και οι δύο, για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με αυτά και με αυτά, σήμερα θα δούμε νέο τρίτο αγώνα ασυλίας, με νέα νίκη των Μπλε και με νέα διπλή υποψηφιότητα που το Twitter επιμένει πως θα δούμε υποψήφιους τον Τάκη με τη Μελίνα.

Μίλησε ο Αγόρου και είπε μεγάλη αλήθεια

«Για να είμαι ειλικρινής βρισκόμαστε σε ένα ριάλιτι και το πιο δύσκολο πράγμα εδώ μέσα που έχω καταλάβει, παρότι άργησα, είναι να επιβιώσεις από το ριάλιτι κι όχι από τη ζούγκλα και τις κακουχίες. Καλώς ή κακώς κάποιες αλήθειες πρέπει να λέγονται γιατί αλλιώς θα σε φάνε», είπε ο Αγόρου χαρακτηριστικά μετά από όλον αυτόν τον κακό χαμό για το ματσάρισμά του στον Βασάλο και το Twitter φαίνεται πως συμφωνεί μαζί του.

Όσο ο Βασάλος γιόρταζε στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το «it’s complicated»