Η Μελίνα Μακρή αποχαιρετώντας το παλιό της σπίτι, άφησε πίσω της και τον «επιλόχειο θυμό»

Η Μελίνα Μακρή αποχαιρετώντας το παλιό της σπίτι, άφησε πίσω της και τον «επιλόχειο θυμό»

Η Μελίνα Μακρή μίλησε ανοιχτά για τον «επιλόχειο θυμό» και πώς τον αντιμετώπισε σχεδόν ένα χρόνο μετά την μετακόμιση στο κανούργιο της σπίτι.

Η άλλοτε frontwoman του συγκροτήματος Vegas ή η Ελληνίδα Lady Gaga - όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει - ή πολύ απλά η Μελίνα Μακρή πέρα από πολύ καλή τραγουδίστρια είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά.

Η ίδια, ωστόσο όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πρωινό μας αντιμετώπισε μια αρκετά δύσκολη περίοδο μετά την γέννηση του γιου της, αφού είχε «επιλόχειο θυμό».

Ποιες celebrities πάλεψαν με την επιλόχεια κατάθλιψη;

Τι είναι ο «επιλόχειος θυμός» και πώς τον βίωσε η τραγουδίστρια

melina-makrh_315500774_820108055770759_1770994090543869901_n.jfif

Ο «επιλόχειος θυμός» αντίστοιχα με την «επιλόχειο κατάθλιψη» εμφανίζεται σε αρκετές γυναίκες μετά τον τοκέτο. Ωστόσο, στον «επιλόχειο θυμό» αυτό που αισθάνονται οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι ενοχλούνται από πράγματα ή καταστάσεις που διαφορετικά θα τις αγνοούσαν. Γι' αυτόν τον λόγο γίνονται υπερβολικές και πιο επικριτικές.

Στα συμπτώματα είναι το ότι δεν μπορούν εύκολα να ελέγξουν την ψυχραιμία τους, είναι πιο επιρρεπείς στους καυγάδες, κάνουν βίαιες σκέψεις ή έχουν έντονο το αίσθημα του να εκφραστούν πετώντας πράγματα.

Όπως ανέφερε η Μελίνα Μακρή σχετικά με την δική της εμπειρία στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησε όταν το μωρό ήταν 40 ημερών. Άρχισα να το νιώθω πολύ έντονα και περνούσαν οι μήνες και δεν έβλεπα κάποια βελτίωση. Πήγα το καλοκαίρι στην ενδοκρινολόγο μου και της είπα τι νιώθω. Έκανα εξετάσεις και μου είπε ότι οφείλεται και στον θυρεοειδή μου. Θύμωνα και με το μωρό και τον σύζυγό μου. Στα δικά μας άτομα είναι που νιώθουμε πιο οικεία και ξεσπάμε. Στο παιδί δε το έδειχνα, αλλά στον σύζυγο μου ναι».

Βέβαια, πρόσθεσε πως ο σύζυγός της ήταν αρκετά υποστηρικτικός και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και στην δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά από την γέννηση του γιου τους, όπως άλλωστε οφείλει να κάνει κάθε σύζυγος/σύντροφος με την γυναίκα/σύντροφό του.

melina-makrh-family_306018776_181932294396625_6303078607471587595_n.jfif

Η προσωπική ζωή και η μετακόμιση από το σπίτι στο Χαλάνδρι

Η Μελίνα Μακρή, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι αδερφή του γνωστού Dj Mark Angelo.

https://www.instagram.com/p/COfe9icDH6m

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της Franki Λούβαρη, τον Δεκέμβριο του 2015 ενώ έφερε στον κόσμο τον γιο τους πρόωρα τον Φεβρουάριο του 2022, επειδή, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε ανάρτησή της, νοσούσε από κορονοϊό.

https://www.instagram.com/p/Ccf1NV9DfzX

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους, οι δυο τους μετακόμισαν από το σπίτι που έμεναν στο Χαλάνδρι για να πάνε πλέον σε δικό τους σπίτι. Η ίδια, μάλιστα είχε κάνει και ένα συγκινητικό post για την αλλαγή αυτή στην ζωή της γράφοντας: «Ένας κύκλος κλείνει, όπως πάντα συμβαίνει στη ζωή με όλα. Σε αυτό το σπίτι έζησα πολλά, έμαθα πολλά και πέρασα την μεγαλύτερη μοναξιά της ζωής μου στις καραντίνες. Φεύγω μια άλλη πια, με μπαγκάζια μου την θετική σκέψη και το πάθος για ζωή, μαζί με το φιλαράκι που μου έστειλε ο Θεός για να μην είμαι ποτέ ξανά μόνη. Ευγνώμων που πηγαίνω πλέον σε δικό μου σπίτι για να γράψω εκεί τις νέες σελίδες της ζωής μου».

melina-story.jpg

Αν και δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφίες από το νέο της σπίτι, εδώ θα δεις μερικές από το προηγούμενο, το οποίο είχε διακοσμήσει με όμορφα κάδρα ενώ το εσωτερικό του ήταν κυρίως σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις.