Η «αχτένιστη» Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε το πιο epic video στον δρόμο για τη δουλειά και θα ταυτιστείς

Η «αχτένιστη» Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε το πιο epic video στον δρόμο για τη δουλειά και θα ταυτιστείς

H Κλέλια Ρένεση αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κλέλια Ρένεση είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της, την οποία έχουμε απολαύσει σε πολλές παραγωγές του θεάτρου και της τηλεόρασης. Φέτος την απολαμβάνουμε για μια ακόμη χρονιά στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου υποδύεται την Καίτη.

Η 41χρονη έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δημοσιεύει συχνά τις αντισυμβατικές της απόψεις, φωτογραφίες με αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και την μονάκριβη κόρη της, Κοραλία.

Η Κλέλια Ρένεση «ξαναχτύπησε» στο Instagram

Πριν από μερικές ώρες η πρωταγωνίστριας της μουρμούρας δημοσίευσε ένα Instagram-story μέσα από το αυτοκίνητό της, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως είναι μία από εμάς.

Η ακομπλεξάριστη ηθοποιός μιλά στην κάμερα του κινητού της ενώ έχει τυλιγμένα τα βρεγμένα μαλλιά της με μια πετσέτα. Όπως η ίδια τόνισε, ανυπομονεί να πάει στο γύρισμα για να δεχθεί την φροντίδα του κομμωτή της σειράς.

Η Κλέλια Ρένεση και η κόρη της δέχθηκαν το δώρο που αποτελεί ύμνο στην αγάπη αλλά και την παράδοση

Λίγο αργότερα η 41χρονη «ξαναχτύπησε» με νέο video όπου την βλέπουμε να χτενίζεται στο στούντιο, να χαιρετά συνεργάτες και παράλληλα να τρώει μέσα από το ταπεράκι της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ταυτιστείς κι εσύ με τα beauty «προβλήματα» της ηθοποιού η οποία πασχίζει καθημερινά να συνδυάσει μητρότητα και επαγγελματική ζωή.

H τρυφερή σχέση της ηθοποιού με την κόρη της και το σπίτι τους

Η 41χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2019 και από τότε πηγαίνει σχεδόν παντού με την μικρή Κοραλία, ωστόσο, φροντίζει να κρατά τη ζωή της κόρης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση ανακοινώνοντας το ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

renesi4.jpg

Όσον αφορά τον μπαμπά της κόρης της, η 41χρονη δεν έχει αναφερθεί σε αυτόν αρκούμενη απλώς στο να διαψεύσει όσους ισχυρίζονταν ότι είναι ο Manu Chao. Πολλοί τους ήθελαν ζευγάρι στο παρελθόν, κάτι που η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει. Ωστόσο, όπως έχει τονίσει ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη και αμοιβαία εκτίμηση.

Η καλλιτέχνης και η 4χρονη κόρη της μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι με πολλά μποέμ στοιχεία. Πλάνα από αυτό έχουμε δει κατά καιρούς στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η cozy κουζίνα, το άνετο καθιστικό και η μεγάλη βιβλιοθήκη. Στον χώρο κυριαρχούν τα neutral και τα λευκά χρώματα, ενώ αν ζηλέψαμε κάτι αυτό σίγουρα ήταν το υπέροχο τζάκι και η θέα από τη βεράντα.

Πηγή κεντρικής: ndp