To συγκινητικό post της Angelina Jolie για τη μητέρα της και οι σπάνιες throwback φωτογραφίες

To συγκινητικό post της Angelina Jolie για τη μητέρα της και οι σπάνιες throwback φωτογραφίες

Οι σπάνιες φωτογραφίες της διάσημης μαζί με την μητέρα της και το ηχηρό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

H Angelina Jolie είναι μια από τις celebrities που χρησιμοποιούν τη δύναμη των social media για να προωθήσουν το φιλανθρωπικό τους έργο.

Η 47χρονη πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης ήταν από τις τελευταίες Χολυγουντιανές stars που δημιούργησαν λογαριασμό στο Instagram και καλεί συχνά τους εκατομμύρια followers της να γνωρίσουν τη δύναμη της προσφοράς.

Το συγκινητικό post της Angelina Jolie

Πριν λίγες ώρες η Jolie έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου των Ωοθηκών, ασθένεια η οποία της στέρησε την μητέρα της. Η μαμά της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή πριν από δεκαπέντε χρόνια μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Αngelina Jolie πίνει καφέ με τον 26χρονο ηθοποιό Paul Mescal & όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι

Η καλλιτέχνης δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, και στη λεζάντα της ανάρτησής της μίλησε για τη μητέρα της, προτρέποντας όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

https://www.instagram.com/p/Cr_KUjgLghH

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω check up. Η μαμά μου αγαπούσε τον Hendrix. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματα της, με την ατάκα "Φίλα τον Ουρανό". Αυτό πήρε νέο νόημα αφού πέθανε. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν. Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου», έγραψε η Χολυγουντιανή σταρ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com