O Brad Pitt με μαγιό στο Μεξικό ζει τον απόλυτο έρωτα με την Ines de Ramon

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Brad Pitt με μαγιό στο Μεξικό ζει τον απόλυτο έρωτα με την Ines de Ramon

O 59χρονος ηθοποιός και η 32χρονη δημιουργός κοσμημάτων πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

O Brad Pitt και η Ines de Ramon υποδέχθηκαν το 2023 από το Μεξικό. Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο Cabo San Luca λίγες ώρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και άλλαξαν εκεί τον χρόνο, όσο πιο ιδιωτικά και αθόρυβα γίνεται.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά η Page Six, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η αγαπημένη του απολαμβάνουν μια χαλαρή ημέρα στην πισίνα κατά τη διάρκεια της ρομαντικής τους απόδρασης.

Brad Pitt & Ines de Ramon είναι full in love και δεν το κρύβουν

Το ζευγάρι φόρεσε μαγιό και κάθισε δίπλα-δίπλα σε ξαπλώστρες που βλέπουν προς την θάλασσα, με τηn 32χρονη να κάνει μπάνιο topless. Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του Pitt δεν έμειναν απαρατήρητοι, με τον 59χρονο σταρ να παραμένει ένας από τους πιο fit άντρες στο Hollywood.

https://www.instagram.com/p/Cm_ApWcNikq

H Margot Robbie ονειρευόταν να φιλήσει τον Brad Pitt και το πέτυχε με αξιοθαύμαστο τρόπο

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης δεν είχε εμφανιστεί ποτέ δημόσια με καμία από τις γυναίκες που φημολογούνταν ότι είναι σε σχέση, και απέφευγε να κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή. Αν και εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για τα ερωτικά του, ο Pitt σχεδόν έχει επιβεβαιώσει τη νέα του σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις του.

https://www.instagram.com/p/Cm-39QgMZRC

H 32χρονη δημιουργός κοσμημάτων είχε συνοδεύσει τον ηθοποιό σε ένα afterparty για τη νέα του ταινία «Babylon» στις 15 Δεκεμβρίου και στο πάρτι των γενεθλίων του, στις 18 Δεκεμβρίου στο Hollywood. Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δυο τους φάνηκαν ευδιάθετοι και κρατιόντουσαν χέρι-χέρι.

Πηγή από το περιβάλλον του Brad Pit είχε δηλώσει στην εφημερίδα: «Ο Brad αγαπά πολύ την Ines. Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου. Είναι πολύ καλή, χαριτωμένη, διασκεδαστική και με πολλή ενέργεια. Έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Ο Brad απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί της», όπως κι έκανε στην έλευση του 2023.

«Περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με την Ιnes. Είναι πολύ ευτυχισμένος», ανέφερε πηγή στο People.

Kαι πρόσθεσε: «Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν. Έχουν κάτι καλό… Δεν υπάρχει άγχος. Ο Brad το απολαμβάνει». Άτομο από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε ότι ο Pitt δεν βλέπει κάποια άλλη αυτή την περίοδο και η 32χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του.

Η Ines de Ramon, χώρισε από τον σύζυγό της, τον πρωταγωνιστή των Vampire Diaries, Paul Wesley, νωρίτερα το 2022.

Πηγή κεντρικής: apimages.com