Η Αngelina Jolie πίνει καφέ με τον 26χρονο ηθοποιό Paul Mescal & όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι

Πατούλια Κατερίνα
Η Αngelina Jolie πίνει καφέ με τον 26χρονο ηθοποιό Paul Mescal & όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu

Όσο η Angelina Jolie απολαμβάνει την παρέα του Paul Mescal, ο Brad κάνει διακοπές στο Μεξικό με την Ines de Ramon.

Νέα χρονιά και νέοι έρωτες στο Hollywood! Φαίνεται πως υπάρχει νέο ενδιαφέρον στη ζωή της Angelina Jolie, μιας και η 47χρονη ηθοποιός εθεάθη να πίνει καφέ με τον 26χρονο ηθοποιό Paul Mescal ο οποίος πρόσφατα βγήκε από έναν αρραβώνα με την τραγουδίστρια Phoebe.

Η Jolie έπινε καφέ και αντάλλαζε απόψεις με τον νέο της φίλο στο Λονδίνο, στο A Streetcar Named Desire στο θέατρο Almeida, στην παρέα τους ήταν και η 16χρονη κόρη της Angelina, Shiloh και τα υπόλοιπα τραπέζια ήταν περιέργως άδεια.

jolie.JPG

O Paul πάντως κάνει σπάνιες εμφανίσεις μετά τον χωρισμό από την Phoebe Bridgers, καθώς η πίεση από τους fans του ζευγαριού που τους ήθελαν να καταλήγουν μαζί ήταν μεγάλη, ειδικά στα δύο χρόνια σχέσης του ζευγαριού.

Διακοπές στο Μεξικό για τον Brad

Όσο για τον Brad Pitt, καλά κρατεί το ειδύλλιο με την 30χρονη Ines de Ramon, μιας και η νέα χρονιά βρήκε το ζευγάρι στο Cabo San Lucas του Mexico σύμφωνα με το περιοδικό People.

Πηγή του περιοδικού ανέφερε πως ο 59χρονος και η δημιουργός κοσμημάτων περνούν καλά μαζί και δεν αγχώνονται για το τι θα φέρει το μέλλον. Η πηγή τόνισε πως ο Brad δεν βλέπει άλλη γυναίκα αυτό το διάστημα, αλλά έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως αυτή είναι η πρώτη σχέση του Pitt που δημοσιοποιείται μετά το διαζύγιο, αν εξαιρέσει κανείς τον σύντομο δεσμό με την Nicole Poturalski, σχέση την οποία ο κύκλος του ηθοποιού δεν την επικύρωσε ποτέ.

«Είναι πολύ χαρούμενος ο Brad, θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την Ines», τόνισε η πηγή για τον δεσμό που επικυρώθηκε με την παρουσία της Ines στα γενέθλια του Brad, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Το νέο κορίτσι του Brad Pitt υπήρξε παντρεμένο με άλλον διάσημο γόη του Hollywood

H Ines De Ramon, η καστανή καλλονή ήταν ζευγάρι από το 2018 και παντρεμένη από το 2019 με τον 40χρονο γόη της σειράς Vampire Diaries, Paul Wesley.

Παντρεμένοι από το 2019, η Ines και ο Paul ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες πως χωρίζουν παρότι στα social media τους ο έρωτάς του φαινόταν αψεγάδιαστος.

Εκείνη, έχει κάνει prive το προφίλ της στο Instagram και η κοινή εμφάνιση με τον Brad Pitt σε συναυλία του Bono στο Los Angeles, ήταν η επιβεβαίωση πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.