Ο Σάκης Τανιμανίδης έδειξε το νέο του σπίτι και οι followers σχολίασαν επικά

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδειξε το νέο του σπίτι και οι followers σχολίασαν επικά

O Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε πλάνα από το νέο σπίτι της οικογένειας το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν μια πολύ καλή περίοδο της ζωής τους αφού ετοιμάζουν μια ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους.

Πριν λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγελματικές του υποχρεώσεις και πραγματοποίησε μια σύντομη απόδραση στην Γαλλική Ριβιέρα. Όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν μέσα από το Instagram, έχουν μετακομίσει μαζί τις δίδυμες κόρες τους σε προσωρινή κατοικία, καθώς το διαμέρισμά τους γκρεμίζεται και ξαναχτίζεται από την αρχή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε το σπίτι του γυαλιά-καρφιά

Μπορεί το ζευγάρι να μην μας αποκάλυψε την περιοχή της νέας τους κατοικίας ωστόσο φρόντισαν να μοιραστούν μαζί μας πλάνα από το γκρέμισμα του σπιτιού τους. Πριν λίγες ώρες ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να επιβλέπει τις εργασίες στο σπίτι τους και λίγο αργότερα να βοηθά κι εκείνος στο γκρέμισμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα με μπικίνι και οι fans χειροκροτούν το φυσιολογικό υγιές κορμί της νέας μαμάς

Μετά από απουσία λίγων ημερών εκτός Αττικής ο 42χρονος επέστρεψε στην πρωτεύουσα, έβγαλε το πουκάμισο, πήρε τη βαριοπούλα κι άρχισε να γκρεμίζει τους τοίχους του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CsGhCcSAG1n

«Γιαπί είναι πλέον το σπίτι μας…κυριολεκτικά!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Οι followers του παρουσιαστή διασκέδασαν με την ανάρτησή του και έκαναν εκατοντάδες χιουμοριστικά σχόλια κάτω από το post.

H πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη

Πριν λίγα 24ωρα η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι το νέο τους, προσωρινό σπίτι είναι κοντά στη θάλασσα και μας έδειξε τη θέα από το μπαλκόνι του στο απέραντο γαλάζιο, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει σε ποιο μέρος βρίσκεται.

mpompa.jpg

Η δημοφιλής influencer επέστρεψε πρόσφατα από το ταξίδι της στην Ιταλία και η πρώτη της κίνηση ήταν να βρεθεί με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

mpompa2.jpg

«Πίσω στην απόλυτη ευτυχία», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τα Τανιμανιδάκια να ζωγραφίζουν ακουμπώντας σε ένα λευκό τραπεζάκι σαλονιού.

Πηγή κεντρικής: sakiswp