Η Χριστίνα Μπόμπα με μπικίνι και οι fans χειροκροτούν το φυσιολογικό υγιές κορμί της νέας μαμάς

Η Χριστίνα Μπόμπα με μπικίνι και οι fans χειροκροτούν το φυσιολογικό υγιές κορμί της νέας μαμάς

Η 34χρονη αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους για την αυτοπεποίθηση και το υγιές πρότυπο που προβάλλει.

Τις βόλτες της στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Puglia όπου βρίσκεται ως καλεσμένη διάσημης εταιρίας εσωρούχων συνεχίζει η Χριστίνα Μπόμπα. Ελληνίδες και ξένες celebrities ταξίδεψαν στην γειτονική χώρα για να δουν από κοντά όλες τις νέες συλλογές του brand και να φωτογραφηθούν με τα beachwear items.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός συνόρων για δουλειά, η «Chrismpo» απολαμβάνει την κάθε στιγμή του ταξιδιού της και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό

Η influencer δοκίμασε μερικά μαγιό από τη νέα συλλογή του γνωστού brand εσωρούχων και φωτογραφήθηκε με ένα κόκκινο bikini δείχνοντας μας το καλλίγραμμο κορμί της σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννηση των διδύμων Αριάνα και Φιλίππα.

https://www.instagram.com/p/CryRumzKoZf

Η 34χρονη έχει φτάσει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη και οι λήψεις που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό αποδεικνύουν ότι η γυμναστική που κάνει σχεδόν καθημερινά τη βοήθησε να αποκτήσει το #bikinibody που ήθελε.

Τόσο μέσα από τα Instagram- stories αλλά και τα posts της, η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το μαγιό που αγαπά περισσότερο από όλα, το κόκκινο bikini το οποίο ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στην Ιταλία και απέδειξε πως είναι η βασίλισσα των bikini looks

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό album από το ταξίδι της στην Ιταλία.

H απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στα σχόλια για το σώμα της

Αρκετοί ήταν οι followers της Χριστίνας Μπόμπα που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο υγιές είναι το σώμα της, πόσο φυσιολογικό μετά τη γέννηση δύο παιδιών και πόσο δεν θυμίζει τα σώματα που βλέπουμε στα social media τα οποία είναι αποτέλεσμα επεμβάσεψν.

sxolia3.jpg

«Είσαι πανέμορφη», «Επιτέλους ένα υγιές πρότυπο», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

sxolia9.jpg

Όσον αφορά αυτούς που θέλησαν να τις χρεώσουν πλαστικές επεμβάσεις, η 34χρονη έδωσε τη δική της αφοπλιστική απάντηση τονίζοντας πως δεν έχει κάνει καμία κοιλιοπλαστική και η κοιλίτσα της μετά τον ερχομό των παιδιών της υπάρχει κανονικά, απλώς ποζάρει σωστά ώστε να τονίζει τα δυνατά της σημεία.

magio1.webp

Εμείς βρήκαμε για εσένα το μαγιό της Χριστίνας Μπόμπα το οποίο στοιχίζει 20 ευρώ (το πάνω μέρος και θα το αποκτήσεις με ένα κλικ εδώ.

Για το κάτω μέρος μπορείς να κάνεις mix n' match συνδυασμούς με τα σχέδια της συλλογής για να φτιάξεις το bikini των ονείρων σου.

bikini2.webp

Δετό σλιπ μπικίνι Indonesia Eco

Πηγή κεντρικής: chrismpo