Η Καγιά έφυγε από το GNTM, αλλά το GNMT ποτέ από τη Βίκυ - Τα πλάνα με μαγιό με τα οποία «διδάσκει»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καγιά έφυγε από το GNTM, αλλά το GNMT ποτέ από τη Βίκυ - Τα πλάνα με μαγιό με τα οποία «διδάσκει»

Οι άφιλτρες πόζες και τα μαγιό που επιλέγει. Συγκλό! 

Η Βίκυ Καγιά είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο καταξιωμένα και δημοφιλή μοντέλα της γενιάς της. Η πρώην κριτής-παρουσιάστρια του GNTM έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό και μετρά περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο της μόδας.

Έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους Οίκους και σχεδιαστές και πλέον προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την πείρα της στις επόμενες γενιές επίδοξων μοντέλων.

Η 44χρονη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά διάφορες στιγμές τόσο της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η fashion expert και παρουσιάστρια μετρά σήμερα περισσότερους από 640 χιλιάδες followers στο Instagram, με τους οποίους έχει δημιουργήσει μια όμορφη σχέση.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε μαγιό και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Πριν λίγα 24ωρα η Βίκυ Καγιά βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στα Χανιά και δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών όπου την βλέπουμε να φορά ένα λαδί ολόσωμο μαγιό που κολακεύει τις αξιοζήλευτες αναλογίες της.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να «εκτεθεί» ποζάροντας συχνά στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ αφού διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

https://www.instagram.com/p/Cr_USfNol2C

«summer vibes», έγραψε η fashion expert στη λεζάντα της ανάρτησής της φανερώνοντάς μας πως για εκείνη το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει.

Bί#suκυ Καγιά & Ηλίας Κρασσάς γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους με την πιο ευφάνταστη τούρτα

Όλες οι φορές που η Βίκυ Καγιά πόζαρε με μαγιό στο Instagram

Κάθε εμφάνιση της 44χρονης μαγιό μας κάνει να θαυμάζουμε το καλογυμνασμένο σώμα της, αλλά και να απορούμε για το πώς τόσα χρόνια έχει καταφέρει να διατηρήσει σταθερές τις αναλογίες της, ακόμη και μετά από δύο εγκυμοσύνες. Στις διακοπές της η Βίκυ Καγιά επιλέγει αρκετά ολόσωμα μαγιό ή μονόχρωμα bikinis που της ταιριάζουν πολύ.

Η διατροφή και η γυμναστική της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, ώστε να παραμένει fit. Όπως έχει εξηγήσει η ίδια, δεν ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες και δεν κάνει διατροφικές υπερβολές αλλά φροντίζει να τρώει μικρές ποσότητες φαγητού κάθε 3 ώρες.

https://www.instagram.com/p/ChSVojbK3VR

«Και τηγανητές πατάτες θα φάω, και burgers, αλλά όχι συνέχεια, έχω ένα μέτρο. Δεν είμαι λαίμαργη. Τρώω μέχρι εκεί που πεινάω», έχει δηλώσει η Βίκυ Καγιά.

Και πρόσθεσε: «Δεν προσέχω τίποτα στη διατροφή μου, αλλά έχω ένα μέτρο. Δεν θα φάω ποτέ μια τούρτα μόνη μου, ούτε θα φάω δυο πιάτα πατάτες τηγανητές και κάθε μέρα. Τρώω ισορροπημένα αλλά από μόνη μου. Έτσι ήμουν κι από παιδί. Δεν θα με έβλεπες ποτέ εμένα με την πίτσα, να τη φάω όλη και να μην φάω τη σαλάτα μου. Θα έτρωγα 2 κομμάτια αλλά και τη σαλάτα με τα καρότα μου. Μετά την άλλη μέρα θα έτρωγα φακές και λαχανικά. Δεν είμαι το παιδί του junk food. Ούτε ήπια αναψυκτικά ποτέ, ούτε σαν παιδί, ούτε στην εφηβεία. Κατά τα άλλα πιστεύω πως θες και το τηγανητό σου και το γλυκό σου και το λιπαρό σου. Πιστεύω πως το παν μέτρον άριστον δεν είναι τυχαίο που υπάρχει σαν φράση από τους αρχαίους.

Η άποψή της Βίκυς Καγιά για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Στα 44 της χρόνια, η Βίκυ Καγιά παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz. «Ούτε bottox κάνω, ούτε πλαστικές. Θέλω να είμαι φυσική και λαμπερή. Με απασχολεί που δεν κοιμάμαι, που δεν τρώω σωστά και που δεν έχω χρόνο για να ησυχάσω. Όταν τα κάνω αυτά, σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη η εικόνα μου. Ευτυχώς, υπάρχει το μακιγιάζ», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_