Οι δύο νέες απανωτές αλλαγές στα μαλλιά της Λάουρα Νάργες λίγο καιρό μετά τη γέννα

Οι δύο νέες απανωτές αλλαγές στα μαλλιά της Λάουρα Νάργες λίγο καιρό μετά τη γέννα
Instagram

Queen των back to back αλλαγών η γλυκιά Λάουρα η οποία αποδεικνύει πως ο πραγματικός Survivor είναι τα υπέροχα μαλλιά της τα οποία και δεν επηρεάζονται. 

Η Λάουρα Νάργες μάς συστήθηκε πριν πολλά χρόνια ως ξανθιά και μάλιστα με πλατινέ απόχρωση μαλλιών. Όπως όμως μάθαμε αργότερα, δεν ήταν μια πραγματικά δική της απόφαση, μιας και έπεσε «θύμα» των στερεοτύπων που ήθελε όλες τις τηλεπαρουσιάστριες ξανθές. «Ήμουν πάρα πολλά χρόνια, από τα 16 μου ξανθιά. Μας είχαν φυτέψει ότι για να μπορείς να είσαι στην τηλεόραση, πρέπει να είσαι ξανθιά, να έχεις μπούκλες, να ζυγίζεις 40 κιλά γιατί βάζει και 10 ο φακός. Είπα να τα αλλάξω όλα, γιατί δεν χωράω ουσιαστικά σε αυτό το κουτάκι. Ήθελα να το σπάσω», είχε πει χαρακτηριστικά λίγο αφότου «έσπασε» πράγματι το κουτάκι και έγινε μια γοητευτική μελαχρινή.

Εκτός Survivor η Λάουρα Νάργες κάνει τις καλύτερες προπονήσεις - Το σώμα της 4 μήνες μετά τη γέννα

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως απαρνήθηκε μια για πάντα τα make- overs, τα οποία φαίνεται πως την ανανεώνουν και της φτιάχνουν τη διάθεση. Ούσα λοιπόν μελαχρινή, πειραματίστηκε αρκετά με κουρέματα και χτενίσματα- πάντα χωρίς να αγγίζει ξανά το φάσμα του ξανθού. Με καρέ αλλά και μακριά μαλλιά, με ανταύγειες ή ενιαίο χρώμα, με αφέλειες, φράντζα και χωρίστρα στη μέση, με φιλάρισμα ή χωρίς.

Τώρα πια, απολαμβάνοντας τη ζωή της ως νέα μαμά, είχε αφήσει για λίγο καιρό τις αλλαγές στην άκρη, κάνοντας προφανώς focus στην ανατροφή του γιου της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Όλες όμως πρέπει να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας και όσα μας ευχαριστούν και η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια «ζει» μέσα από τις αλλαγές. Επειδή λοιπόν το haircare είναι μέρος του self- care, επικροτούμε την αέναη διάθεσή της να «παίζει» με το λουκ της ειδικά όταν κάνει αλλαγές όπως οι δύο πιο πρόσφατες.

Η Λάουρα Νάργες δείχνει την κοιλίτσα της σήμερα και στέλνει μήνυμα στις απανταχού νέες μαμάδες

Ειδικότερα, αυτή τη φορά και εν όψει του καλοκαιριού είπε να «θυμηθεί» τα παλιά και να ανοίξει μερικές αποχρώσεις τα μαλλιά της, χωρίς φυσικά να γίνεται και πάλι ξανθιά. Αυτό που έκανε ήταν να υιοθετήσει ένα πολύ γλυκό caramel brown, εκείνο που οι κοινές θνητές αποκαλούμε συχνά «μελί». Είναι η πιο σοφή αλλαγή που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να φωτίσεις το πρόσωπό σου χωρίς να ταλαιπωρήσεις την τρίχα σου, μιας και δεν απαιτείται ντεκαπάζ. Extra bonus της συγκεκριμένης απόχρωσης, είναι ότι συνδυάζεται άψογα με ηλιοκαμμένο, μαυρισμένο δέρμα- όπως αυτό που σίγουρα θα έχει η Λάουρα Νάργες τους προσεχείς μήνες.

https://www.instagram.com/p/CrGisgvM1TH

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να επανέλθει στο μελαχρινό της από Σεπτέμβρη, αλλά η αλλαγή αυτή ήταν σοφή επιλογή για την περίοδο που διανύουμε.

Η Λάουρα Νάργες ζει το δικό της All Star Survivor & εύχεται στον σύντροφό της με επικό τρόπο

Σοφή επιλογή ωστόσο για τους μήνες αυτούς, δεν ξέρουμε αν είναι και η αμέσως επόμενη αλλαγή που έκανε, μιας και απαιτεί πολλή περιποίηση, ειδικά το καλοκαίρι. Ο λόγος για τα γνωστά σε όλες μας hair extensions, που η ραδιοφωνική παραγωγός εμφανίζεται να έχει βάλει, στις τελευταίες της αναρτήσεις. Το μήκος αυτό της πηγαίνει πολύ, οπότε αν συνδυαστεί με την απαραίτητη φροντίδα (πάντα πιασμένα στη θάλασσα, πολύ καλό χτένισμα για να αποφευχθεί η δημιουργία κόμπων και έγκαιρη αφαίρεσή τους για να μην επιβαρύνονται τα δικά μας μαλλιά), είναι ο τέλειος τρόπος να πετύχει την all over ανανέωση που χρειαζόταν.

https://www.instagram.com/p/CrdhV_rMqP4

Δεν γνωρίζουμε ποια τεχνική επέλεξε η παρουσιάστρια, αλλά αν σκέφτεσαι να δώσεις επιπλέον μήκος ή όγκο στα μαλλιά σου, αξίζει να ενημερωθείς από τον κομμωτή που εμπιστεύεσαι για όλες τις νέες εναλλακτικές.

Η Λάουρα Νάργες έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό και τα σχόλια για τα κιλά δεν έλειψαν

Laoyra-Narges8.png

Πλέον, εκτός από την κλασική επιλογή των extensions κερατίνης, υπάρχουν και τα tapes, αλλά και τα rings. Πολλές φορές μάλιστα, πρόκειται και για ενός είδους «επένδυση», αφού αν τα φροντίζεις επιμελώς και επιλέξεις καλής ποιότητας τρίχα, μπορείς να τα επανατοποθετήσεις αμέσως μετά την αφαίρεση.