H έκπληξη στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Γρηγόρη Μόργκαν για τα γενέθλιά της και το ιδιαίτερο tattoo

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε τα γενέθλιά της και το γιόρτασε με φίλους της στην παραλία. Ωστόσο, εντύπωση έκανε το ιδιαίτερο post που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Μόργκαν με ένα από τα tattoo που έχει η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεισε τα 36, την Κυριακή 14 Μαΐου. Η ίδια ξεκίνησε από το πρωί τα εορταστικά posts ενώ πέρασε την ημέρα με λίγους καλούς φίλους στην παραλία, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το post για τα γενέθλιά της και οι ευχές των φίλων της

Το πρωί της Κυριακής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ξυπνώντας στο κρεβάτι της καλωσορίζει τα 36 με comfetti και φυσικά με την αγαπημένη της γάτα Suki δίπλα της.

Το συγκεκριμένο post γέμισε με ευχές από τους περισσότερους διάσημους φίλους της, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν από το Survivor, όπως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο James Καφετζής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κ.ά. Παράλληλα, σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε και ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος ωστόσο ευχήθηκε μόνο με κάποια emojis.

Την πιο αστεία ανάρτηση για τα γενέθλιά της, βέβαια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έλαβε από τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος απ' ότι έγραψε επειδή δεν είχε κάποια φωτογραφία με την ίδια ανέβασε μαζί με τις ευχές του μια φωτογραφία της ίδιας με την σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου, μόνο που στο πρόσωπο της τελευταίας είχε βάλει μέσω επεξεργασίας το πρόσωπό του.

Η έκπληξη στην παραλία και η σημασία του ιδιαίτερου tattoo

Η πρώην παίκτρια του Survivor πέρασε την μέρα των γενεθλίων της με κάποιους από τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι της έκαναν έκπληξη με μια μεγάλη τούρτα στην παραλία ενώ μαζί της ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Γρηγόρη Morgan- Είδες την αλλαγή που έκανε ο παίκτης του Nomads;

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το tattoo της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Μόργκαν και μετά έκανε και repost η ίδια, το οποίο δείχνει την ώρα «11:11»και ίσως ήταν μια δήλωση για την σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την αριθμολογία το 1 είναι ένας πολύ δυνατός αριθμός και έτσι κάθε φορά που βλέπεις το «11:11», έρχεσαι πιο κοντά με την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου κάθε φορά που τον βλέπεις. Σε θέματα σχέσεων συμβολίζει την εμπειρία της δίδυμης φλόγας, την οποία βιώνουν δυο άνθρωποι που κατά την ενσάρκωση τους μοιράστηκαν κομμάτι από την αιώνια φλόγα. Έτσι, όταν κάποιος βλέπει το «11:11» ίσως να σημαίνει ότι η δίδυμη φλόγα σου είναι κάπου κοντά και ετοιμάζεστε για τη συνάντηση σας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης