«Έμαθα πια να με αγαπώ και να με προσέχω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα δάκρυα λίγο πριν τα γενέθλια

«Έμαθα πια να με αγαπώ και να με προσέχω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα δάκρυα λίγο πριν τα γενέθλια

«Ήμουν πολύ τυχερή στη δουλειά με τους άντρες συναδέλφους, με μια γυναίκα τα βρήκα σκούρα», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην ομιλία της λίγες ημέρες πριν τα φετινά της γενέθλια.

«Έχουν περάσει τόσα χρόνια από το 2017 και κάθε χρόνο καλύτερη πιο όμορφη πιο δυνατή και αγαπάς και σέβεσαι όλους εμάς που σε στηρίζουμε το ίδιο. Ναι, Ευρυδίκη αυτό που λες είναι πολύ ωραίο, όσο μεγαλώνουμε να αγαπάμε, να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Γυναικάρα θέα σε όλα», είπε μια fan της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με αφορμή το νέο της βίντεο για την inspirational ομιλία της στα Γιάννενα στα πλαίσια του Tedxmavilisquare.

8 λεπτά Ευτοπίας στα Γιάννενα

Έτσι ονόμασε η παρουσιάστρια την εμπειρία της αυτό το Σαββατοκύριακο από τα Γιάννενα, στα οποία η ομιλία της ενθουσίασε το κοινό που την παρακολούθησε.

Και το backstage βίντεο τα είπε όλα. Η Ευρυδίκη και συγκινήθηκε αφήνοντας τα δάκρυά της να τρέξουν πριν την ομιλία της για το πώς μας επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια και εξήγησε πόσο σκούρα τα βρήκε από μια γυναίκα στον εργασιακό χώρο και παραδέχτηκε πως όσο κι αν μπαίνουν τα σχόλια στην προσωπική της ζωή, η ίδια έμαθε να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/Cr8OA09PTDB

Μια χρονιά - μάθημα για τη Βαλαβάνη

Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν εύκολη για τη Βαλαβάνη. Μια σύντομη εμπειρία δύο εβδομάδων στο Survivor All Star, μια σχέση κολλημένη στο «it's complicated», η είδηση ύπαρξης ενός νέου δεσμού και δεκάδες σχόλια για την εμφάνιση, την ηλικία ακόμα και τα κιλά της.

«Δεν βλέπω Survivor. Δεν ένιωσα άβολα όταν ο Ατζούν ρώτησε τον Κωνσταντίνο για μένα. Βέβαια, αν ήμουν κι εγώ εκεί θα ένιωθα και αμήχανα και άβολα. Θα είχα ιδρώσει, όπως ο Κωνσταντίνος… Θα πω κι εγώ τα ίδια. Ήμασταν, είμαστε, είναι περίπλοκο. It’s complicated (σ.σ. με τον Βασάλο)», ανέφερε πριν λίγο καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής Happy Day τη ρώτησε για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που μιλούν συνέχεια για την προσωπική της ζωή και την πιθανότητα εγκυμοσύνης:

«Έχω κουραστεί με τα δημοσιεύματα. Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη. Ε, δεν μπορώ κι εγώ. Φτάνει. Για την εγκυμοσύνη ειδικά είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, πολύ ευαίσθητο θέμα. Αυτό λίγο έχει κουράσει», είπε η Ευρυδίκη πρόσφατα.

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως λίγο πριν την 15η Μαΐου, όπου η Βαλαβάνη θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, φαίνεται, ακούγεται και νιώθει καλύτερα από ποτέ.

Όσο ο Βασάλος γιόρταζε στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το «it’s complicated»