Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κουραστεί να διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης και καταλαβαίνουμε το γιατί

Πατούλια Κατερίνα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κουραστεί να διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης και καταλαβαίνουμε το γιατί

Αν τα τελευταία έξι χρόνια, μετρήσουμε τα δημοσιεύματα που θέλουν έγκυο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σίγουρα θα έπρεπε να παίρνει επίδομα πολυτεκνίας.

«Έγκυος; Όχι, δεν είμαι έγκυος. Γράφτηκε τέτοιο πράγμα; Μία θα με θέλουν να χωρίζω, μία να παντρεύομαι και μία θα μετακομίζω». Αυτή ήταν μια δήλωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον Νοέμβριο ακόμα του 2018.

Kαι είναι αλήθεια πως τα 6 αυτά χρόνια, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, η Βαλαβάνη έχει βρεθεί να διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης άπειρες φορές, τόσες που όπως ανέφερε στο χτεσινό της ξέσπαμα η Ευρυδίκη, θα έπρεπε να έχει πια αποκτήσει μια ντουζίνα παιδιά.

Πόσες ακόμα «εγκυμοσύνες» να αντέξει η Ευρυδίκη; Φτάνει

«Όσοι με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά φτάνει, παραπάει», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μια σειρά από stories στο Instagram όπου και εξήγησε γιατί ήταν τόσο φορτισμένη,τονίζοντας πως έχει βαρεθεί να συνδέεται το όνομά της με click bait ειδήσεις που μόνο στόχο έχουν ένα παραπάνω κλικ.

«Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι έγκυος. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες», είπε με έξαλλο τόνο η Βαλαβάνη η οποία απόρησε για τους δημοσιογράφους κατάφεραν να μπλέξουν την απώλεια της σκυλίτσας της Ήρας με τον θρήνο και με την χαρμόσυνη είδηση μιας εγκυμοσύνης.

«Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε. Μην παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους. Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει. Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις».

Όλα δε, ξεκίνησαν αυτή τη φορά από την εφαρμογή που κυκλοφορεί στο Tik Tok και σου δείχνει τι θα σου συμβεί τα επόμενα τρία χρόνια με το μέλλον της Ευρυδίκης να φέρνει μια σχέση, μια δέσμευση και ένα μωρό αγκαλιά.

Η ηλικία, ο χωρισμός, τα κιλά, ο γάμος και τα παιδιά

Για κάποιον παράξενο λόγο, η Ευρυδίκη υπήρξε ιδιαίτερα αγαπημένη των tabloids του εσωτερικού που από το 2017, τη βομβαρδίζουν με τέσσερις κεντρικούς άξονες: γάμους, παιδιά, κιλά, ηλικία.

Από το Survivor του 2017 ακόμα, το πρήξιμο της Ευρυδίκης αποτελέσε αντικείμενο σχολιασμού, κι ας εξηγούσε η ίδια ακόμα και δύο χρόνια μετά το Survivor εκείνο, πως ταλαιπωρήθηκε πολύ για να ρυθμίσει τις ορμόνες της.

Κι ύστερα, μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκίνησαν οι φήμες είτε για χωρισμό, είτε για γάμο, είτε για εγκυμοσύνη, ό,τι βόλευε κάθε φορά.

Και μετά, όσο περνούσαν τα χρόνια, έμπαινε στο παιχνίδι και η ηλικία της Ευρυδίκης που στις 14 Μαΐου θα σβήσει 36 κεράκια αλλά κανείς δεν την πιστεύει, για άγνωστους λόγους, κάνοντας το «Βαλαβάνη ηλικία», εξίσου δημοφιλές στη Google, με το «Βαλαβάνη εγκυμοσύνη».

https://www.instagram.com/p/CO3O8X9MWKo

Το νέο story της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα κιλά και τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Και να πεις, πως δεν έχει εξηγήσει η Ευρυδίκη πως το θέμα αυτό είναι λεπτό για εκείνη;

Και στην Ελένη Μενεγάκη, στην εμφάνισή της πριν έναν χρόνο, η Βαλαβάνη εξηγούσε με ρεαλισμό πως έχει βαρεθεί πια να την ρωτάνε για την κατάστασή της:

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι’’. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είχε πει η Ευρυδίκη στην Ελένη και είχε τονίσει:

«Αυτό είναι θέμα πολύ λεπτό για μια γυναίκα. Δεν ξέρεις αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί, είναι στην προσπάθεια να κάνει παιδί και δεν τα καταφέρνει ή αν απλά τρώει. Είναι αδιάκριτο και λεπτό ζήτημα και καλό είναι όσο κι αν αγαπάς τον άλλο να μιλάς έτσι. Εγώ πιέζομαι πάρα πολύ. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει».

Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλη πίεση στη Βαλαβάνη

Να πούμε και λίγο τα πράγμα όπως έχουν. Δεν ξέρω αν Βαλαβάνη και Βασάλος έχουν χωρίσει, πολύ μου άρεσαν μαζί και στο Μπαλί και στη Χαβάη και όπου ταξίδευαν, φαίνονταν πάντα πολύ αγαπημένοι. Ξέρω όμως πως είναι να είσαι 36 ετών στην Ελλαδάρα, με την μακροχρόνια σχέση σου να βρίσκεται αποκλεισμένη σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, εσύ να έχεις κάνει πλάνο να είσαι μέχρι το καλοκαίρι στην ίδια ή κάποια διπλανή παραλία, το κοινό σας μέλλον να είναι μπουρδουκλωμένο σαν τον γόρδιο δεσμό, τα μίντια να λένε πως έχεις βρει νέο δεσμό κι εσύ να μην μπορείς να φας μια μπουκιά παραπάνω το Πάσχα γιατί τσουπ θα σκάσει η φήμη για εγκυμοσύνη.

Για τον Θεό, ας αφήσουμε την Ευρυδίκη να πάρει κιλά, να χάσει κιλά, να ερωτευτεί ή να χωρίσει και να κάνει παιδιά, όταν και όποτε το θελήσει. Κι όπως είχε πριν δύο χρόνια πει και η ίδια, όσο και να το θέλεις μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ, ενώ είχε συμπληρώσει:

«Ναι θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Τα αγαπώ. Την βαφτιστήρα μου την έχω σαν παιδί μου. Είναι το κορίτσι μου. Γενικότερα, ναι, κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αδιακρισία»