Ο Βασάλος, το ερωτικό τρίγωνο με Σταυρούλα και Μελίνα στο Survivor All Star και η Βαλαβάνη

Ο Βασάλος, το ερωτικό τρίγωνο με Σταυρούλα και Μελίνα στο Survivor All Star και η Βαλαβάνη

«Η βουτιά από τη Βαλαβάνη στη Σταυρούλα είναι ακόμα μεγαλύτερη και από την βουτιά στην απόδοση σου από το 17 στο σήμερα», είπε ένας fan του Survivor All Star στο Twitter.

Από το «It's complicated» στο «ποια είναι η γνώμη σου για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Σταυρούλα», μια Βαλαβάνη δρόμος είναι!

Όλα δείχνουν πως το Survivor All Star μετά από τέσσερις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, βάζει μπρος τα μεγάλα μέσα: το ερωτικό τρίγωνο μπαίνει ξανά στο παιχνίδι.

Με ποια θα κοιμηθεί ο Βασάλος; Σταυρούλα ή Μελίνα

Μετά την ένωση στην ίδια καλύβα, των Μπλε και των Κόκκινων, ο Βασάλος έγινε το μήλο της έριδος ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά.

«Θα πρέπει να φτιάξω μια καλύβα μόνος μου, ο καθένας το βλέπει από τη δική του οπτική, εγώ θέλω να ξαπλώσω σε μια γωνία. Αν προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει εντυπώσεις, είναι λυπηρό και άδικο. Δεν κρατάω κακίες, ούτε συνεχίζω», είπε ο Βασάλος μετά το beef των δύο γυναικών και στην προσωπική του συνέντευξη ήταν ακόμα πιο καυστικός:

«Μαθαίνει η Μελίνα ότι η Σταυρούλα θα κοιμηθεί δίπλα μου και αντί να κοιμηθεί κάτω, στρώνει δίπλα μου. Μαθαίνει ότι η Σταυρούλα έχει έρθει κοντά μου και μου ζητάει να έχει απόσταση είκοσι πόντους. Αφού χωράμε όλοι. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μπουν σε αντιπαράθεση για το ποια θα κοιμηθεί δίπλα μου, λες και είμαι το κελεπούρι και έχω το μέλι».

Η κοινή επίσκεψη Βασάλου- Σταυρούλας στη ζούγκλα

«Επέστρεψαν από την τουαλέτα ταυτόχρονα ή από αλλού, είχαν σηκωθεί νωρίς, από το πρωί», τόνισε με σοβαρότητα η Μελίνα για τους Βασάλο και Χρυσαειδή στην προσωπική της συνέντευξη και κατόπιν η αθώα παραγωγή μας έδειξε το απίθανο πλάνο.

Ο Κωνσταντίνος πάντως επέμεινε πως η Μελίνα έχει κάποιου είδους εμμονή μαζί του και όταν τον πλησιάζει κάποια κοπέλα, αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που βγήκε από το παιχνίδι στις 2 εβδομάδες, όπως ήταν φυσικό έχει αρχίσει να δέχεται ερωτήσεις για τις κινήσεις του Κωνσταντίνου, ειδικά από τη στιγμή που εμφανίστηκε και η πρώτη φωτογραφία από το πάρτι ένωσης αγκαλιά με τη Σταυρούλα.

«Τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας. Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη και κατόπιν κλήθηκε να απαντήσει για τη Σταυρούλα.

To Τwitter πάντως στηρίζει την Ευρυδίκη:

Τη δύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει η Βαλαβάνη, βλέπει ξεκάθαρα το κοινό στο Twitter, που τόνισε πως η Ευρυδίκη είπε στον Βασάλο να φέρει την κούπα στο σπίτι κι αυτός θα εμφανιστεί με τη Σταυρούλα. Δες όλα τα σχόλια παρακάτω.

Όσο ο Βασάλος γιόρταζε στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το «it’s complicated»