Πόσο «θετικός» είναι ο Ηλίας Μπόγδανος; 5 μήνες στο Survivor και ένα χαρτάκι μετά αναρωτιόμαστε

Πόσο «θετικός» είναι ο Ηλίας Μπόγδανος; 5 μήνες στο Survivor και ένα χαρτάκι μετά αναρωτιόμαστε

Ο Ηλίας Μπόγδανος -θα έπρεπε να -είναι η θετική δύναμη του φετινού All Star Survivor. Κι όμως μετά από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο το Twitter βλέπει φουλ τοξικότητα στον πάλαι ποτέ Θετικούλη του ριάλιτι επιβίωσης.

Είναι ο Ηλίας Μπόγδανος ο ίδιος παίκτης που γνωρίσαμε το 2021 και έφτασε μέχρι και τον τελικό του Survivor 2021;

Είναι ο Ηλίας Μπόγδανος η θετική αύρα του Survivor All Star όταν μαζί με τον Ηλία Γκότση δίκαζαν στα συμβούλια και στα αγωνίσματα;

Όχι δεν είναι. Ο Μπόγδανος μετά την αποβολή του Γκότση, το χαρτάκι το οποίο φαίνεται πως έγραψε ο ίδιος παλεύει να βρει συμμάχους στο ριάλιτι επιβίωσης και να φτάσει με όποιο κόστος μπορεί ξανά στο Γαλάτσι. Το κοινό όμως φαίνεται να έχει άλλη άποψη.

Ο Γκότσης «έκαψε» τον Μπόγδανο

Μπορεί αρχικά να μην αποκάλυψε την ταυτότητα του ανθρώπου που του κόστισε την παραμονή στο Survivor All Star, όμως ο Ηλίας Γκότσης μίλησε και αυτή τη φορά μίλησε με ονόματα στη Φαίη Σκορδά.

«Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ένας από αυτούς ήταν ο Πηλίδης.

Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα. Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, περίμενα να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου. Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους», είπε μεταξυ άλλων ο Γκότσης.

Τα λάθη του Μπόγδανου

Και είναι τόσο περίεργο αν θυμηθείς το συμβούλιο εκείνο μετά την αποβολή των Γκότση και Πηλίδη, το γεγονός πως ο Μπόγδανος στο συμβούλιο αυτό δεν έβγαλε μηλιά.

Μόνο η γλώσσα του σώματος θα μπορούσε να αποκαλύψει την αμηχανία του Ηλία για την αποβολή εκείνη, για την οποία έφταιγε ο ίδιος.

«Είμαι στεναχωρημένος πολύ, τι να σου πω, είναι στενάχωρο να βλέπεις να απομακρύνονται παίκτες, άλλο το στενάχωρο αλλά άλλο οι κανόνες, δυσκολεύομαι να τοποθετηθώ πολύ γιατί θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι για μένα, είναι παιδιά που είχαμε σχέση, μιλούσαμε», είχε τότε πει ο Μπόγδανος για μια λίστα τροφίμων που είχε γράψει ο ίδιος (!)

Ναι, οκ θα πεις, το χαρτάκι το έγραψε ο Μπόγδανος αλλά γιατί το μετέφερε ο Γκότσης; Γιατί όλοι έτρωγαν, κρυφά, γιατί όλοι πεινούσαν πολύ και έχαναν όλους τους αγώνες.

Σε μια άλλη ζωή, ο Μπόγδανος και όλοι οι μπλε θα είχαν ακολουθήσει τον Γκότση, θα είχαν παραδεχτεί πως έτρωγαν μαζί και θα ανάγκαζαν την παραγωγή να ξεπεράσει το θέμα «χαρτάκι»!

Ξεκίνησε η αποδόμηση του Ηλία από τους Κόκκινους

Η νίκη των μπλε μετά από δύο εβδομάδες, έκανε τον Μπόγδανο να ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς:

«Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι οι Μπλε μας κοιτούσαν και πανηγύριζαν πιο πολύ για εμάς παρά για αυτούς, πιο πολύ για να μας ρίξουν την ψυχολογία και να δουν πώς θα αντιδράσουμε», είπε ο Γιώργος Κόρομι.

Στο ίδιο ύφος και ο Σάκης Κατσούλης δίκασε τον Μπόγδανο:

«Κάτι το οποίο μας ξενίζει πάρα πολύ σαν ομάδα και πολύ περισσότερο με συγκεκριμένα άτομα της μπλε ομάδας είναι η διαχείριση των ηθών και των νικών τους.

Τους είδαμε να πανηγυρίζουν έξαλλα, λες και έχουν πάρει πρωτάθλημα Champions League, για να μας πικάρουν. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν το χαίρονται. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ξεχάσει ότι έχει φίλους από το ’21 και πανηγυρίζει κοιτώντας μόνο εμάς, για να μας πικάρει. Παιδιάστικες συμπεριφορές στα δικά μου μάτια, που δεν αξίζουν σε αυτό το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2021.

Πάντως, το Twitter μοιάζει διχασμένο σε σχέση με τον Ηλία Μπόγδανο. Θετικός ή τοξικά θετικός; Έχει έρθει η ώρα της μεγάλης αποχώρησης ή μήπως με λίγο Μαρτίκα ως παρέα θα τον δούμε στο Γαλάτσι;