Φωτεινή Αθερίδου: Έγινε για 2η φορά μαμά με φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φωτεινή Αθερίδου: Έγινε για 2η φορά μαμά με φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή έγινε για δεύτερη φορά μαμά και αυτή είναι η άγνωστη ιστορία αγάπης με τον σύντροφό της.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας πριν λίγες ώρες έγιναν για δεύτερη φορά γονείς κρατώντας στα χέρια τους ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ έχουν ακόμα έναν γιο, τον μικρό Θοδωρή.

https://www.instagram.com/p/CIWRizBJWGL

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη!», όταν και η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα δίνοντας παράλληλα τις ευχές της στην οικογένεια. Η ίδια ανέφερε:

«Γέννησε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε χθες πολύ αργά. Να είναι γεροί και καλότυχοι όλοι και να είναι πάντα στο φως. Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις ότι πήγαν όλα καλά».

Το πρώτο post και τα σχόλια από διάσημες

Η νεαρή ηθοποιός επιβεβαίωσε και η ίδια το χαρούμενο γεγονός δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της με τον γιατρό της αλλά και τον νεογέννητο γιο της ενώ όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους γέννησε με φυσιολογικό τοκετό (ο ιατρικός όρος είναι vbac) αφού το πρώτο της παιδί είχε γεννηθεί με καισαρική.

https://www.instagram.com/p/CsTQcJ-tXpT

Μάλιστα παρότρυνε με όσα έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής της κι άλλες μανούλες που είχαν γεννήσει με καισαρική να δοκιμάσουν αυτή την μέθοδο.

«Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της!»

Παράλληλα, ανάμεσα στους διάσημους φίλους της που της ευχήθηκαν για την νέα άφιξη στην οικογένεια ήταν και η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Έμιλυ Κολιανδρή αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα

Αν και η ιστορία τους δεν ξεκίνησε με «πυροτεχνήματα» όπως με τα περισσότερα love stories, οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Γνωρίστηκαν στη Δραματική σχολή κι έγιναν αμέσως πολύ καλοί φίλοι, ενώ μετά από κάποιο διάστημα η σχέση τους μετατράπηκε σε ερωτική. Η Φωτεινή Αθερίδου έχει πει, μάλιστα, σε συνέντευξή της στην Μπέτυ Μαγγίρα σχετικά με την σχέση τους:

«Με τον Κωνσταντίνο δεν ήμασταν ποτέ μαζί πριν το παιδί, ήμασταν φίλοι στη σχολή και υπήρχε ένα ερωτικό story. Όταν έμεινα έγκυος, μαζί ήμασταν… τίποτα, πολύ λίγο. Δεν το έχω υπολογίσει γιατί είναι σαν να ήμασταν συνέχεια μαζί. Η σχέση ξεκίνησε από φιλική και μετά συνέχισε ερωτική, υπήρχε μεγάλο σενάριο».

https://www.instagram.com/p/CHV6HPiJgcO

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Φωτεινή Αθερίδου αυτή την φορά επέλεξε να μην ανακοινώσει από την αρχή την εγκυμοσύνη της ενώ η αποκάλυψη γι' αυτήν ήρθε στον 4ο μήνα. Η ίδια σε συνέντευξή της είχε πει σχετικά με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της από τα media:

«Δε με πείραξε όταν γράφτηκε γιατί δεν έγινε τους πρώτους μήνες, οπότε δεν είχα και εγώ πλέον τόσο άγχος. Είναι ένα δεύτερο παιδί που έρχεται. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για αυτό. Δεν είναι κάποιο event για το οποίο χρειαζόταν να γίνει ντόρος. Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο κάνουν παιδιά. Δεν έχω το ίδιο άγχος με την πρώτη εγκυμοσύνη. Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος».

https://www.instagram.com/p/Cnw4FuAtGd0

Παρ' όλα αυτά το φύλο του μωρού πρόδωσε κατά λάθος ο μπαμπάς της ηθοποιού, ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ίδιος σε ένα Instagram story του που είχε δημοσιεύσει με τον εγγονό του ακούγεται να λέει σε κάποιον ότι «αυτός είναι ο πρώτος του εγγονός ενώ έρχεται και ο δεύτερος» αναφερόμενος στην δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρης του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας «τρελαμένος» παππούς

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας πολύ γλυκός παππούς ενώ επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο με τον εγγονό του που έχει πάρει μάλιστα και το όνομά του. Η Σμαράγδα Καρύδη, σε πρόσφατη συνέντευξή της επιβεβαίωσε την σχέση που έχει ο ηθοποιός με τον εγγονό του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχει μανία, τρέλα με το εγγόνι του. Τώρα περιμένει και το δεύτερο που έρχεται. Τον βλέπει συνέχεια τον μικρό, είτε στο σπίτι, είτε με face time».

H ginger Σμαράγδα Καρύδη με το νέο look ετοιμάζεται να ξεκαθαρίσει όλους τους φόνους με IQ 160

Όσο για την δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρης του ο Θοδωρής Αθερίδης είχε δηλώσει:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς… Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν ξέρω ακόμη τίποτα. Δεν έχω καμία προτίμηση στο φύλο του μωρού, ό,τι είναι».

https://www.instagram.com/p/CSKL6e7MwhN