Το κοπλιμέντο του Θοδωρή Αθερίδη στην Σμαράγδα Καρύδη δεν ήταν ένα απλό «Σ' αγαπώ μ' αγαπάς»

Κατερίνα Μπούσιου
Το κοπλιμέντο του Θοδωρή Αθερίδη στην Σμαράγδα Καρύδη δεν ήταν ένα απλό «Σ' αγαπώ μ' αγαπάς»

Η απάντηση της Σμαράγδας στο σχόλιό του, η σπάνια σχέση τους εδώ και 19 χρόνια που έμεινε για μεγάλο διάστημα κρυφή και το σοκ της όταν ο Θοδωρής Αθερίδης την αποκάλυψε δημόσια. 

Από μερικές μόνο λέξεις και όχι απαραίτητα, μόνο από τις δηλώσεις τους στις συνεντεύξεις τους, μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα μίας σχέσης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και το τι τους ενώνει ουσιαστικά. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένα από τα πιο θαυμαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίζονται τη σχέση τους και την βαθιά αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Το νέο κοπλιμένο του Θοδωρή Αθερίδη προς την Σμαράγδα, είναι μία τρανή απόδειξη. Όπως και η απάντησή της σε εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CJegNY_pFfs

«Θοδωράκη είσαι το πιο γλυκό παιδάκι»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σμαράγδα Καρύδη, είχε μιλήσει για τη στιγμή πριν από 7 χρόνια, όταν ο Θοδωρής Αθερίδης σε μία συνέντευξή του είχε αποκαλύψει την μέχρι τότε 12χρονη σχέση τους, η οποία ήταν κοινό μυστικό και το γνώριζαν ακόμη και άτομα που δεν βρίσκονταν απαραίτητα μόνο στο στενό τους φιλικό περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CXbFElLq4m9

Τότε σε μία συνέντευξή του στο Down Town είχε αποκαλύψει ότι συζούν. Τώρα όμως η Σμαράγδα μοιράστηκε μαζί μας την αντίδρασή της: «Έχουν περάσει και χρόνια από τότε, αλλά γενικά στον περίγυρό μας, το ξέρανε. Δεν κάναμε καμιά ανακοίνωση και δεν το κάναμε για να αποφύγουμε τέτοιες ερωτήσεις. Όταν του ξέφυγε και το είπε κατά λάθος στην συνέντευξη του είπα: «Τι το' θελες»;».

Η ηθοποιός μοιράστηκε και το μυστικό της σχέσης τους λέγοντας εν ολίγοις, πως αυτό είναι η ελευθερία: «Να μην κρέμεσαι από τον άλλον και να μην κρέμεται και ο άλλος από σένα. Να μη νιώθεις ασφυκτικά».

https://www.instagram.com/p/CObC3ubJzdh

Ένα ακόμη στοιχείο όμως που τους δένει ως ζευγάρι είναι και ο αλληλοθαυμασμός και η αλληλοστήριξη στα επαγγελματικά βήματα. Όταν η Σμαράγδα πριν από μερικά χρόνια έκανε και την πρώτη της απόπειρα να σκηνοθετήσει μία παράσταση με τον Νίκο Κουρή στο θέατρο, ο Θοδωρής της έδωσε πολύτιμες συμβουλές και ήταν δίπλα της. Όπως αντίστροφα και εκείνη σε κάθε δικό του βήμα. Πάντα διακριτικά.

https://www.instagram.com/p/ChDn12houin

Ο Θοδωρής λίγες ώρες πριν είχε βρεθεί μαζί με την Σμαράγδα στην πρεμιέρα της ταινίας του Χρήστου Κούτρα «Dodo», στην οποία εκείνη πρωταγωνιστεί. Και το κοπλιμέντο που της έκανε, δείχνει τα τόσο αληθινά συναισθήματα που νιώθει για εκείνη: «Χτες στην Στέγη είδα το «Dodo» και καμάρωσα το Σμαραγδάκι να «σηκώνει» με ωριμότητα όλο το βάρος μιας οικογένειας που την καταπλακώνει. Αν και της δουλειάς δεν ξέρω πως «παίζονται» αυτά τα πράγματα. Αλλά το είδα να το κάνει».

Η Καρύδη βρήκε τις σωστές λέξεις για όσους κάνουν σχόλια για τις πλαστικές, τα κιλά ή την ηλικία

https://www.instagram.com/p/Ckb9WI_Ix0F

Αυτό το μήνυμα δεν το άφησε ασχολίαστο η Σμαράγδα και με τον τρόπο της του απάντησε τρυφερά: «Εσύ Θοδωράκη, είσαι το καλύτερο παιδάκι».

1667388194140-730577750-karidi_apantisiatheridi.JPG

Όπως βλέπουμε και από την απάντησή της, το κοινό χιούμορ που διαθέτουν, είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της σχέσης τους. Το είχε πει ξανά και ο ίδιος ο Θοδωρής: «Η Σμαράγδα είναι για εμένα ο σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα».