Ο Δημήτρης Πολιτάκης «αιθάνεται γόης» μετά το MasterChef και Tik Tok και Instagram μιλάνε μόνα τους

Ο Δημήτρης Πολιτάκης «αιθάνεται γόης» μετά το MasterChef και Tik Tok και Instagram μιλάνε μόνα τους

Ο Δημήτρης αποχώρησε λίγο πριν εξάδα αλλά νιώθει τυχερός στην τοποθεσία «σπίτι του».

Η πορεία του Δημήτρη στο φετινό MasterChef ήταν αθόρυβη και η έξοδός του από το παιχνίδι έγινε μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες του παίκτη να βγάλει πιάτο!

Το πρώτο ποστ στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CsUVKH6MT2C

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθόλη τη διαρκεια του διαγωνισμού μπροστά και πίσω απ τις κάμερες , η οποία ήταν αναμφίβολα γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές: Κύριο @s.kontizas , @ioannidispanos και @chef_koutsopoulosleonidas για τις συμβουλές, την υπομονή , την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας @alexandros_charalabopoulos για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του», είπε αρχικά ο Δημήτρης για να καταλήξει:

«Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ την οθόνη σας και οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο …09090090», με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ.

freedom_motoryacht_3104196126424545618.jpg

Δημήτρης ο γόης του MasterChef;

Μπορεί το κοινό να μην άκουσε πολύ τη φωνή του Δημήτρη, ο ίδιος όμως στο πρώτο του q+a φάνηκε να βιώνει τον θαυμασμό των γυναικών που έβλεπαν φανατικά MasterChef και απάντησε σε κάθε μία ξεχωριστά.

Κάπου εκεί ο παίκτης που αποχώρησε, θυμήθηκε και τον λογαριασμό του στο Tik Tok, τον οποίο νιώθουμε πως θα ξεκινήσει να «τρέχει» ξανά.

«Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα. Μόνο κέρδισα. Έμαθα τον εαυτό μου, τα όριά μου, να καλμάρω τα νεύρα μου. Ήταν ένα μπουστάρισμα για να γίνω ακόμα καλύτερος. Το ταξίδι μου ξεκινάει τώρα», είπε ο Δημήτρης, ο οποίος αποκάλυψε πως δήλωσε το πρώτο πράγμα που θα κάνει με το που βγει από τον διαγωνισμό είναι να φάει μπέργκερ και να κάνει βόλτα με τη μηχανή του που του έλειψε πάρα πολύ.

Και αυτό και έκανε. Ο Δημήτρης έκανε στόρι πάνω στη μηχανή του και σήμερα τελικά αποφάσισε να κάνει και sky diving.

https://www.instagram.com/p/Ch4hBd4s0UZ

Τράκας εναντίον Πορφύρη στο MasterChef & το κοινό πήρε θέση για τη νέα κόντρα που μόλις ξεκίνησε