Τράκας εναντίον Πορφύρη στο MasterChef & το κοινό πήρε θέση για τη νέα κόντρα που μόλις ξεκίνησε

Κατερίνα Μπούσιου
Τράκας εναντίον Πορφύρη στο MasterChef & το κοινό πήρε θέση για τη νέα κόντρα που μόλις ξεκίνησε

H αποχώρηση Δημήτρη, η τελική 6αδα και το νέο beef Τράκα - Πορφύρη στους ημιτελικούς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια από τον αντίπαλό του Αλέξανδρο, έμοιαζε η χθεσινή αποχώρηση του Δημήτρη από το MasterChef.

Απογοήτευση στο κοινό όμως, έφερε η νέα επίθεση του Νίκου Τράκα κατά του Γιώργου Πορφύρη η οποία θα έχει και συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο. Οι φανς του MasterChef στο Twitter πήραν θέση.

https://www.instagram.com/p/CsURFQ9oLQ7

Ο Δαλάι...Τράκα και η νέα του τακτική

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef φάνηκε από την αρχή πως θα ήταν εύκολη ως προς το αποτέλεσμα. Αν και στο πρώτο τέστ γευσιγνωσίας μεταξύ του Γιώργου, του Αλέξανδρου και του Δημήτρη όλοι πιστεύαμε πως θα είχαμε ισοπαλία και πράγματι το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο.

Νίκησε ο Γιώργος Πορφύρης και αργότερα σε βαρύ κλίμα λόγω φιλίας μεταξύ Αλέξανδρου και Δημήτρη έγινε η δεύτερη φάση με το πιάτο αντιγραφής. Το οποίο όμως ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και έφερε την υπογραφή του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, συμβούλου του διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/CsUQPDZoEzQ

Ο σεφ έκλεψε την παράσταση γιατί είναι συναισθηματικά δεμένος με τους παίκτες και θύμωσε με αστοχίες που δεν δικαιολογούνται για το επίπεδο του Αλέξανδρου και του Δημήτρη. Στεναχωρήθηκε που αναγκάστηκε να βάλει χαμηλή βαθμολογία στον δεύτερο που παρουσίασε ένα πιάτο με τα μισά στοιχεία να λείπουν και τελικά αποχώρησε.

Ο Πολιτάκης υπήρξε ένας αθόρυβος παίκτης και συχνά ευνοήθηκε επειδή βρισκόταν σε δυνατή ομάδα και υπό την προστασία του Άγγελου και του Αλέξανδρου.

Την παράσταση έκλεψε χθες όμως εκτός από τον σεφ Χαραλαμπόπουλο και ο Νίκος Τράκας. Ειδικά με το ειρωνικό του σχόλιο μόλις νίκησε ο Πορφύρης: «Ο Γιώργος πάλι χωρίς να μαγειρέψει τη γλίτωσε».

Το νέο beef θα έχει όμως και συνέχεια, αφού στο επόμενο επεισόδιο ο Τράκας ως νικητής του τέστ δημιουργικότητας είναι αρχηγός της κόκκινης ομάδας και χρίζει αρχηγό στην μπλε (όπως φαίνεται και στο τρέιλερ) τον Γιώργο Πορφύρη.

Το κοινό στο Twitter χθες πήρε θέση υπερ του Πορφύρη «καταδικάζοντας» για μία ακόμη φορά τον Τράκα ο οποίος χθες μετονομάστηκε σε Δαλάι Τράκα λόγω και του ριχτού μαύρου πουκάμισου που φορούσε.

Ο οποίος σταδιακά γίνεται αντιπαθής, παρά το ταλέντο του και την μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Όμως από ότι καταλαβαίνουμε, δεν τον ενδιαφέρει να γίνεται αρεστός.