Η Νατάσα Παζαΐτη και τα 21χρονα δίδυμα Καραμανλή έχουν τις πιο #familygoals φωτογραφίες

Η Νατάσα Παζαΐτη και τα 21χρονα δίδυμα Καραμανλή έχουν τις πιο #familygoals φωτογραφίες

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι μια καταξιωμένη γιατρός όμως πάνω απ' όλα είναι μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα.

Η Νατάσα Παζαΐτη και ο τέως Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα δίδυμα παιδιά τους να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Τον Ιούνιου του 2003 η καταξιωμένη χειρουργός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και αφιερώθηκε πλήρως στην ανατροφή τους. Λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και άνοιξε το δικό της Κέντρο Υγείας Μαστού στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους.

Τα 57α γενέθλια της Νατάσας Παζαϊτη

Πριν από λίγες εβδομάδες (στις 14 Απριλίου) η Νατάσα Παζαΐτη γιόρτασε τα γενέθλιά της και δημοσίευσε στο Instagram μια άκρως ανοιξιάτικη φωτογραφία στην οποία φοράει ένα κίτρινο πουλόβερ και ποζάρει ξαπλωμένη στο γρασίδι.

https://www.instagram.com/p/CrB4xz0rMcJ

Η σύζυγός του πρώην πρωθυπουργού δέχθηκε ευχές από συνεργάτες και τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της.

«Σήμερα κλείνω 57 χρόνια ζωής. Κάθε χρόνο πιο βαθιές ρυτίδες. Κάθε χρόνο περισσότερη αγάπη», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όλοι μιλάνε για το θεατρικό ντεμπούτο της Νατάσας Παζαΐτη το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα

https://www.instagram.com/p/Cm2AsXyrkzU

Η ομοιότητα με την κόρη της

Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά στα χαρακτηριστικά και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Εκεί, αποδεικνύεται πως η 21χρονη, Αλίκη Καραμανλή μοιάζει πολύ και στιλιστικά με τη μητέρα της.

euxes_pazaiti.jpg

Τα δίδυμα Καραμανλή θα γιορτάσουν τον Ιούνιο τα 21α γενέθλιά τους και για την ώρα συνεχίζουν επιτυχώς τις σπουδές τους απολαμβάνοντας τη φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο γάμος με τον Κώστα Καραμανλή και η δημιουργία οικογένειας

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CREmfjXLsha

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας Καραμανλή.

Πηγή κεντρικής: ndp