Όλοι μιλάνε για το θεατρικό ντεμπούτο της Νατάσας Παζαΐτη το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Όλοι μιλάνε για το θεατρικό ντεμπούτο της Νατάσας Παζαΐτη το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα
NDP

Έκλεψε την παράσταση στη «Θεία από το Σικάγο» ως ανιψιά Ελένη. Ο 19χρονος γιος της Αλέξανδρος πόζαρε με υπερηφάνεια στο πλευρό της. 

Γνωστή για την κοινωνική της δράση και τις πνευματικές της ανησυχίες, η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το οποίο και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ειδικότερα, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και ενσάρκωσε την ανιψιά Ελένη στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο».

Η γνωστή θεατρική παράσταση ανέβηκε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία τη μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE και όπως είναι γνωστό, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρέθηκε η Δήμητρα Δερμιτζάκη, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έκανε η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία και υποδύθηκε τη θεία από τη Σικάγο.

«Η θεία από το Σικάγο» στο Κολλέγιο Αθηνών: Με μία από τις κλασικές και πιο αγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ARTE συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

https://www.instagram.com/p/Ck0EjqqItLS
https://www.instagram.com/p/Ck3YPCgo714

Φωτογραφίες της βραδιάς

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια της Νατάσας Παζαΐτη. Ο πρώην πρωθυπουργός και τα 19χρονα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, ήταν εκεί προκειμένου να χαρίσουν το πιο θερμό χειροκρότημά τους. Στην παράσταση βρέθηκαν και άλλοι γνωστοί άνθρωποι που τίμησαν την παράσταση με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Τίμο Τζάνες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης ανέβασε και ένα βίντεο από την ερμηνεία της Νατάσας Παζαΐτη στη σελίδα του στο Facebook.

Τα σχόλια των χρηστών στο Instagram της

Η ζωή της Νατάσας Παζαΐτη

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια λιτή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

Σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους, ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη βρέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην τιμητική εκδήλωση- συναυλία για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο στο Άλσος Περιστερίου. Για την περίσταση, η εντυπωσιακή γυναίκα -που κατά το παρελθόν πολλοί παρομοίαζαν με την πριγκίπισσα Diana, επέλεξε ένα λευκό παντελόνι με λευκά πέδιλα και σε μοβ απόχρωση σατέν μακρυμάνικο top.

Ας δούμε ακόμα κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από εξόδους του ζευγαριού

Οι φωτογραφίες των 19χρονων διδύμων

Τον Ιούνιο του 2022, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής όπου βρέθηκαν για την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» όπου και καταχειροκροτήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα και κυρίως στα ελληνοτουρκικά.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν τόσο στο κομψό ντύσιμο της κυρίας Παζαΐτη όσο και στα 19χρονα παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στη Ραφήνα

Τις μέρες των γιορτών το γνωστό ζευγάρι δημοσιεύει την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα την οποία και ανεβάζει η γνωστή ιατρός στο προσωπικό της Instagram. Εκεί, είδαμε και τις σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι τους το οποίο και όπως φαίνεται από τα ελάχιστα πλάνα, είναι μίνιμαλ αισθητικής.