Η Ρούλα Ρέβη αναπολεί το παρελθόν και η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μια αποκάλυψη

Η Ρούλα Ρέβη έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση και δέχθηκε τα πιο αληθινά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ρούλα Ρέβη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες Ελληνίδες φωτογράφους και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz. Η γνωστή καλλιτέχνης φημίζεται για τον αυθορμητισμό της και δεν είναι λίγες οι φορές που εκμυστηρεύεται ό,τι την απασχολεί στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ρούλα Ρέβη αναπολεί τα παιδικά της χρόνια στο πιο χιουμοριστικό post

Πριν από μερικές ώρες η 49χρονη δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις της.

«Σκεπτόμουν σήμερα τι έχω κάνει στη μέχρι τώρα ζωή μου και ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει εδώ μέσα κόσμος που έτρωγε αυγό μελάτα σε χαμηλό ποτηράκι ανακατεμένο με ψωμί και λίγο αλάτι από πάνω και στο τσακίρ κέφι λίγο πιπεράκι . Γιατί αν είστε κάποιοι εδώ μέσα θέλω να μου αφήσετε παιδιά μια καρδούλα για αυτή την κατάσταση που βιώναμε τότε . Αν δεν είστε μην με ακολουθείτε είμαι μάλλον μεγάλη. Αν πάλι είστε εδώ είστε μεγάλοι και εσείς ας μην κοροϊδευόμαστε», έγραψε η γνωστή φωτογράφος με χιουμοριστική διάθεση.

Ο «ύμνος» του Αποστόλη Τότσικα στη Ρούλα Ρέβη μάς θυμίζει γιατί οι δυο τους είναι μαζί τόσα χρόνια

To σχόλιο της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση της φωτογράφου τονίζοντας: «Καλέ ακόμα το φτιάχνω έτσι!!! Εννοείται και χτυπημένο με ζάχαρη και κακάο!!! Ζούσαμε επικίνδυνα».

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της

Πριν από λίγες ημέρες η Ρούλα Ρέβη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1». Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε στο bullying που υπέστη παλαιότερα στον χώρο της εργασίες της, τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της αλλά και την άποψη που είχε για τους άντρες εξαιτίας του πατέρα της η οποία άλλαξε ριζικά μετά τη γνωριμία της με τον Αποστόλη Τότσικα.

«Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις για τη δουλειά μου. Έχω δεχτεί συμπεριφορές που δε θα έπρεπε ή που θα ήταν πολύ σωστό να σηκωθώ να φύγω εκείνη την ώρα. Υπήρχε bullying ακόμα και για τον τρόπο που έπρεπε να είσαι ντυμένος στη δική μας δουλειά γιατί εμείς κάναμε μόδα. Μου έχει συμβεί αυτό», παραδέχθηκε η Ρούλα Ρέβη.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση όσο φαίνεται. Έχω περάσει μεγάλες κρίσεις πανικού, από τα 23 μέχρι τα 25 που ήμουν και σε φάση υπερκόπωσης. Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου και τώρα έχω».

Στη συνέχεια, η Ρούλα Ρέβη μίλησε για τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα δηλώνοντας: «Ο Αποστόλης έχει πει πάρα πολύ ωραία πράγματα για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον άνθρωπο, θεωρούσα ότι μου τον χρωστούσε η παιδική μου ζωή. Ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει ένας τέτοιος άνθρωπος και μου ήρθε, γι΄αυτό και περίμενα. Αλήθεια θεωρώ ότι η ζωή μου το όφειλε αυτό γιατί έπρεπε να μου αλλάξει τη γνώμη για τους άντρες. Είχα έναν πολύ δύσκολο πατέρα, και η γνώμη μου για τους άντρες στο θέμα της οικογένειας και της σχέσης με τη γυναίκα, δεν ήταν καλή. Ο Αποστόλης μου άλλαξε όλη τη θεωρία και όσα πίστευα για τους άντρες και νομίζω ότι καθόρισε και την υπόλοιπη ζωή μου και ήθελα να γίνω μητέρα. Πριν τον Αποστόλη δεν ήθελα να γίνω μητέρα. Ήξερα ότι θα γίνω μαμά αλλά στο πλάνο, δεν υπήρχε δίπλα ο άντρας. Τον μπαμπά μου πολύ θα ήθελα να τον είχα τώρα. Τον συγχώρησα. Προσπάθησα πάρα πολύ, μου ήταν αδύνατο να τον συγχωρέσω αλλά όταν έφυγε πήρε μαζί και το δώρο του, τη συγχώρεση», εξομολογήθηκε η καλλιτέχνης.

Πηγή κεντρικής: roula.revi

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης