Ο «ύμνος» του Αποστόλη Τότσικα στη Ρούλα Ρέβη μάς θυμίζει γιατί οι δυο τους είναι μαζί τόσα χρόνια

Μαρία Ροδίτη
Ο «ύμνος» του Αποστόλη Τότσικα στη Ρούλα Ρέβη μάς θυμίζει γιατί οι δυο τους είναι μαζί τόσα χρόνια

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι μαζί 15 χρόνια. Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τη σύζυγό του μαρτυρούν τους άρρηκτους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά τους.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδάκια, την Ειρήνη και τον Μιχαήλ Άγγελο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συνεργαστεί με τη Ρούλα να φωτογραφίζει και τον Αποστόλη να ποζάρει.

Για τον έρωτά του, την αγάπη του και τη συμπόρευσή του στη ζωή με τη γνωστή φωτογράφο, μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας στο περιοδικό ΟΚ! δείχνοντας τον απεριόριστο θαυμασμό του προς εκείνη και μιλώντας με λόγια που μοιάζουν με ύμνο.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας χαμογελούν διάπλατα στον φακό και οι celebrities σχολιάζουν

Ο «ύμνος» του Αποστόλη Τότσικα στη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη

Σε ερώτηση για το τι τον γοητεύει στη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας απάντησε: «Το χιούμορ είναι το Α και το Ω στη σχέση μου με τη Ρούλα. Δεν μπορώ ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ πιστεύω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. Με τη Ρούλα γελάμε πολύ». Και συνέχισε: «Κατ’ αρχάς είναι έξυπνη. Είναι όμορφη, φιλοσοφημένη. Είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου, οπότε αυτό τα λέει όλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι σημαντικό με τον άνθρωπό σου, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό, να υπάρχει αυτή η σχέση».

https://www.instagram.com/p/B2mlrXWIXlz

Ενώ για το πώς νιώθει όταν η Ρούλα τον φωτογραφίζει, ο 39χρονος ηθοποιός απάντησε: «Το ίδιο άνετος νιώθω πάντα με όλους, απλά με τη Ρούλα το πάμε στα άκρα. Καλά, όχι ότι με τους άλλους δεν το κάνω. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον έτσι κι αλλιώς. Με τη Ρούλα όμως είναι πιο cool τα πράγματα».

Η epic αντίδραση του γιου του όταν τον είδε να φιλάει την Τζένη Θεωνά

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ο Αποστόλης Τότσικας είχε μιλήσει και για τον γιο του, Μιχαήλ-Άγγελο, ο οποίος τον είχε κάνει να γελάσει με την αντίδρασή του σε τηλεοπτικό φιλί του ίδιου. «Κάναμε κάποια στιγμή μια κωμωδία, το ''Για πάντα παιδιά’’ κι εγώ ήμουν με την Τζένη Θεωνά. Και κάποια στιγμή ρίχνουμε ένα φιλί, το οποίο βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση και γυρνάει στη γυναίκα μου και της λέει ''μαμά, ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;’’ και ήταν πάρα πολύ αστείο», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Αποστόλης Τότσικας για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο 7χρονος Μιχαήλ Άγγελος.

Ο ηθοποιός αναφερόταν στη σεζόν 2018-2019, οπότε και συμμετείχε στη σειρά του OPEN, «Για πάντα παιδιά». Εκεί υποδυόταν τον Γρηγόρη, έναν διευθυντή σε εταιρεία οργανώσης εκδηλώσεων, ο οποίος είχε σχέση με την Ειρήνη, δηλαδή την Τζένη Θεωνά. Και, όπως καταλαβαίνεις, οι τρυφερές σκηνές με την τηλεοπτική σύντροφό του δεν έλειπαν με αποτέλεσμα ο γιος του Αποστόλη να… μπερδευτεί.