«Δεν μεγαλώνεις εσύ»: Η Ρούλα Ρέβη κάνει ευχή για τα γενέθλια Τότσικα και λέει μία μεγάλη αλήθεια

«Δεν μεγαλώνεις εσύ»: Η Ρούλα Ρέβη κάνει ευχή για τα γενέθλια Τότσικα και λέει μία μεγάλη αλήθεια

Ο ηθοποιός σήμερα κλείνει τα 38 του χρόνια και η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να του ευχηθεί με τους συναδέλφους ηθοποιούς του Αποστόλη Τότσικα να απαντούν με χιούμορ. 

Γενέθλια σήμερα για τον Αποστόλη Τότσικα ο οποίος κλείνει τα 38 του χρόνια. Οι πρώτοι φυσικά που του ευχήθηκαν ήταν η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους, η Ειρήνη και ο Μιχαήλ Άγγελος. Η γνωστή φωτογράφος συνέχισε και με μία διαδικτυακή ευχή, με πολύ χιούμορ και αρκετή δράση που έφερε και τα χιουμοριστικά σχόλια του Ορφέα Αυγουστίδη και της Μαρίας Κωνσταντάκη.

https://www.instagram.com/p/Cl5ZLu8MkKE

Αποστόλης ο υπέρτατος

Η Ρούλα Ρέβη θα μπορούσε να ανατρέξει στο αρχείο της και να βρει μία από τις εκατοντάδες, για να μην πούμε χιλιάδες, φωτογραφίες που έχει τραβήξει στον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα, είτε αυτές που χρησιμοποιήθηκαν σε περιοδικά, είτε σε διαφημιστικές καμπάνιες. Προτίμησε όμως να μην αναρτήσει μία από αυτές τις φωτογραφίες, για να του ευχηθεί από το προφίλ της στο Instagram, τα «χρόνια πολλά».

https://www.instagram.com/p/CkdqamisHI4

Είπε να κάνει ένα μικρό μοντάζ γεμάτο δράση από ταινίες του Αποστόλη. Ελληνικές και διεθνείς παραγωγές. Κάποιες με λίγη βία παραπάνω. Το σχόλιό της όμως λέει αυτό που πιστεύουμε και εμείς για τον Αποστόλη: «...This is my guy and he is fucking awesome.
Χρόνια πολλά @apostolis_totsikas_official σε αγαπάμε συνέχισε να κλωτσάς με μανία τον χρόνο δεν μεγαλώνεις εσυ αγοράκι μου».

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο γάμου και εκείνη του αφιέρωσε το τραγούδι τους

https://www.instagram.com/p/CnOredqDAl0

Οι συνάδελφοι ηθοποιοί άρχισαν τις ευχές τόσο στην Ρούλα όσο και στον Αποστόλη και την αρχή έκανε η Μαρία Κωνσταντάκη που παρατήρησε τις σκηνές στο video: «Nα τον χαίρεσαι. Έχει κάποια θεματάκια διαχείρησης θυμού όπως βλέπουμε».

konstantaki_totsikas.JPG

Αυτό όμως που δεν περιμέναμε ήταν το σχόλια που έγραψε ο Ορφέας Αυγουστίδης ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Αποστόλη στην ταινία «Κόκκινος Ουρανός».

Και αφού συμφώνησε με όσα έγραψε η Ρούλα περί χρόνου έγραψε: «Να τον χαιρόμαστε όλοι τον υπέρτατο».

orfeastotsikas.JPG