H Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τέλεια αλλά οι καλύτερες φωτό είναι με τη «συμμορία» της μπροστά στον φακό

H Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τέλεια αλλά οι καλύτερες φωτό είναι με τη «συμμορία» της μπροστά στον φακό

Η καλή της φίλη, Ευγενία Σαμαρά, τα είπε όλα με δύο λέξεις. Τα υπέροχα πλάνα της φωτογράφου με την οικογένειά της και τα παρόμοια looks. 

«All about love ❤️», έγραψε ως λεζάντα η Ρούλα Ρέβη στη σημερινή και πιο πρόσφατη σταθερή ανάρτησή της στο Instagram. Στο καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε την Κυριακή (29/1) η γνωστή φωτογράφος δεν βρίσκεται πίσω από τον φακό, αλλά μπροστά από αυτόν, και η αλήθεια είναι πως τα πλάνα είναι από τα καλύτερα που έχει δημοσιεύσει ποτέ για έναν και μόνο λόγο: διότι σε αυτά τα πλάνα είναι η λεζάντα που έγραψε ή αλλιώς η οικογένειά της.

Αποστόλης Τότσικας: Η επική ατάκα του γιου του όταν τον είδε να φιλάει την Τζένη Θεωνά

https://www.instagram.com/p/CoAF6ZfIwze

Ποζάροντας με τη συμμορία αγάπης -όπως πολύ εύστοχα έγραψε η καλή της φίλη Ευγενία Σαμαρά, ο σύζυγός της Αποστόλης Τότσικας αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη και Μιχαήλ Άγγελος, είχαν κοινό παρόμοιο dress code με εκείνη. Έχοντας εμπειρία στον φακό, η Ρούλα Ρέβη ξέρει να ποζάρει όπως και ξέρουν και οι άνθρωποί της.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας χαμογελούν διάπλατα στον φακό και οι celebrities σχολιάζουν

Το σχόλιο της Ευγενίας Σαμαρά τα είπε όλα

327792795_920315128975100_4946105764559920775_n.jpg

Το άλμπουμ της οικογένειας καρέ- καρέ

15 χρόνια μαζί

Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη είναι μαζί 15 χρόνια και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στο Los Angeles μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην επέτειό τους το 2021, η φωτογράφος είχε γράψει για τον ηθοποιό στο Instagram της:

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα. Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα, τρέλα, φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε. Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας! Σε αγαπώ πολύ».

https://www.instagram.com/p/CP-L7yKBWY_

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη γέννησε το 2015 πρόωρα μωράκια τους και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας είχε γράψει στις 17/11 του 2021:

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται. Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί. Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου. Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε. Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!».