Η φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τη μεγάλη της κόρη δείχνει ότι βρήκε τον «δάσκαλό» της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τη μεγάλη της κόρη δείχνει ότι βρήκε τον «δάσκαλό» της

Η κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου εξελίσσεται σε mini version της ηθοποιού κι έκανε μέχρι και...τατουάζ.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο, με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν 10 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CnFCXvCsZs8

Η ίδια δηλώνει πάντα πολύ ερωτευμένη με εκείνον ενώ σε τελευταία δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος αρχικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον».

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 7χρονη Λυδία και την περίπου 5 χρονών Ηλέκτρα, οι οποίες μοιάζουν αρκετά με τη «μαμά Πηνελόπη» τόσο εμφανισιακά όσο και στιλιστικά, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ηθοποιός.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν όπως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα πιστεύουμε στους μεγάλους έρωτες

https://www.instagram.com/p/CpNMpyCMDGy

Μια από τις μεγάλες αγάπες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι τα τατουάζ και γι' αυτόν τον λόγο έχει κάνει αρκετά στο σώμα της ενώ τα τελευταία χρόνια είναι προσκεκλημένη στο Athens Tattoo Convention που γίνεται κάθε χρόνο, όπου και τραγουδάει με την μπάντα της, «Mama sings fire».

Ωστόσο, στη νέα φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη η ηθοποιός φαίνεται πως μάλλον έχει βρει τον «δάσκαλό» της, αφού η 7χρονη Λυδία ζωγράφισε στο χέρι της ένα ίδιο τατουάζ με αυτό που έχει εκείνη ώστε να της μοιάσει ακόμα περισσότερο.

anastasopoyloy346142357_776215094036567_5517259610136826831_n.jpg

Η σχέση της ηθοποιού με την μητρότητα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλει να είναι παρούσα στη ζωή των κοριτσιών της και για το λόγο αυτό παρά - το πολλές φορές - φορτωμένο της πρόγραμμα, φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Από τις πολύ ωραίες στιγμές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους η ηθοποιός είναι όταν της πηγαίνει κάπου με το αμάξι και εκείνες ξεκινούν να τραγουδούν ή όταν της παρακολουθεί να ζωγραφίζουν ή να δημιουργούν πράγματα με τα χέρια τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει δηλώσει:

« Ως μαμά ελπίζω να είμαι καλή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, ότι πέρασαν καλά, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια».