Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζει τον έρωτά της με τον Φώτη Μπενάρντο σε ένα ονειρικό σπίτι

Κατερίνα Μπούσιου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζει τον έρωτά της με τον Φώτη Μπενάρντο σε ένα ονειρικό σπίτι

Η boho διακόσμηση θα σε ξετρελάνει. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημιούργησε το πιο ζεστό και καλαίσθητο χώρο για την οικογένειά της. 

Θα λατρέψεις όπως και εμείς την κάθε γωνιά του σπιτιού της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του συζύγου της Φώτη Μπενάρντο. Δεν έχουν δημιουργήσει μόνο το τέλειο σπίτι για εκείνους, αλλά και για τις δύο τους κόρες, την Λυδία και την Ηλέκτρα. Θα θελήσεις να σε φιλοξενήσουν στο σαλόνι τους, να καθίσεις στην βεράντα τους, ακόμη και να μαγειρέψεις στην κουζίνα τους. Πανέμορφο και αυθεντικό όπως είναι και οι δυό τους.

anastasopoulou.jpg

Χρώματα και υπέροχο γούστο

Η Πηνελόπη με τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Instagram, μας έχει δώσει την εικόνα του νέου της σπιτιού, το οποίο χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να ανακαινίσει με βάση την αισθητική της. Η ίδια περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει για εκείνη: «Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με πολύ αγωνία, μακρυά ο ένας απ' τον άλλο για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Κάθε μέρα όμως όσο δύσκολη κι αν ήταν οραματιζόμασταν τη μεγάλη εικόνα. Αυτή την εικόνα. Να είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ενωμένοι και αγαπημένοι. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν σ'αυτο το ταξίδι. Και ήσασταν πολλοί. Φίλοι παλιοί και άνθρωποι που έγιναν φίλοι με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες».

https://www.instagram.com/p/CUhV9ZzsGEw

Στο σαλόνι της ο μωβ και άνετος καναπές της με τα αγαπημένα της animal print μαξιλάρια, δημιουργούν μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Και άκρως χαλαρωτική ταυτόχρονα.

https://www.instagram.com/p/CXLU4ReMDsC

Το animal print που και η ίδια προτιμά για το στυλ της, αποτυπώνεται σε αρκετές γωνιές του σπιτιού. Το στρογγυλό τραπέζι με τις καρέκλες με τα διαφορετικά pattern δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό. Ο οποίος συμπληρώνεται με το μαύρο φωτιστικό με τα κρύσταλλα, την σκούρα κονσόλα και τον ασύμμετρο καθρέπτη, στην ευρύχωρη τραπεζαρία της.

https://www.instagram.com/p/CYGkrE0s_7x

Καλόγουστα κάδρα υπάρχουν σε όλους τους τοίχους αλλά και στα υπνοδωμάτια και το γκρι με το μαύρο και το σκούρο καφέ, δένουν ως χρώματα αρμονικά σε όλο το σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CZtZot6MJpq

Μία εικόνα χίλιες λέξεις, για τον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Ο επιτοίχιος κρυφός φωτισμός, ο γρανιτένιος τοίχος, το ανυψωμένο κρεβάτι, όλα σε μία υπέροχη αρμονία. Πραγματικά εντυπωσιακή η εικόνα. Ακόμη και το ιδιαίτερο πορτατίφ σε μαύρο χρώμα, χαρίζει στυλ στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CZbv0gnMwhf

Ένα δεύτερο μικρότερο σαλόνι δημιούργησε η Πηνελόπη στην βεράντα του σπιτιού της, η οποία το φετινό καλοκαίρι, μετατράπηκε σε θερινό σινεμά. Home cinema με όλη την σημασία της λέξης.

https://www.instagram.com/p/CgwIw1WFzi_

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην κουζίνα. Πραγματικά θα θέλεις να λάβεις πρόσκληση από την Πηνελόπη, για να φας μαζί της και γιατί όχι, να την βοηθήσεις για να μαγειρέψετε μαζί. Μαύρος γρανιτένιος πάγκος, ξύλινα ματ έπιπλα κουζίνας και κρυστάλλινα φωτιστικά στην οροφή. Interior design, άριστα δέκα.

anastasopoulou2.jpg

Η κουζίνα σετάρεται υπέροχα με τις καλύτερες βοηθούς που έχει όταν μαγειρεύει. Τις πανέμορφες κόρες της.

anastasopoulou4.jpg

Ένας ακόμη χώρος, όμορφα φροντισμένος, είναι και το γραφείο της, δίπλα στον πέτρινο τοίχο. Χώρος που μοιράζεται επίσης μαζί με τα παιδιά της, αλλά και τον σύζυγό της. Μία ακόμη λεπτομέρεια ενός υπέροχου σπιτιού. Αλλά εκτός από τα αντικείμενα, αυτό το σπίτι διαθέτει κάτι σημαντικότερο. Αγάπη. Περίσσεια και αληθινή.

anastasopoulou5.jpg