Η Ελένη Μενεγάκη «κλέβει» την παράσταση ακόμα και με αυτή την εμφάνιση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Μενεγάκη «κλέβει» την παράσταση ακόμα και με αυτή την εμφάνιση

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο ακομπλεξάριστη Ελληνίδα και το αποδεικνύει ακόμα μια φορά επιλέγοντας να εμφανιστεί άβαφη.

Η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την ονομαστική της γιορτή, που φέτος τυγχάνει να συμπίπτει με τις εκλογές απέδειξε πως είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες και πιο όμορφες Ελληνίδες.

Το βάρος ενός διαζυγίου: Η Ελένη Μενεγάκη συμβούλεψε εκ πείρας Χρηστίδου - Μαραντίνη

Ο λόγος είναι η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στην οποία βρίσκεται πριν την έναρξη της εκπομπής στο πλατό χωρίς όμως να έχει κάνει μαλλιά και μακιγιάζ. Η φωτογραφία πήρε πολλά likes ενώ τα σχόλια από κάτω επιβεβαίωσαν ότι ακόμα και χωρίς μακιγιάζ ή ίδια είναι πολύ λαμπερή.

https://www.instagram.com/p/Csa3usTLHIf

Μάλιστα, οι περισσότεροι τόνισαν ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ πιο όμορφη άβαφη αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και τα μάτια της είναι πολύ ξεχωριστά.

Αυτά είναι κάποια από τα σχόλια:

Οι εμφανίσεις χωρίς μακιγιάζ

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφία της άκρως φυσική, αφού η ίδια προτιμάει στις διακοπές της ή τις προσωπικές της στιγμές να είναι τελείως άβαφη ξεκουράζοντας έτσι το πρόσωπό της από το καθημερινό μακιγιάζ.

Η ίδια έχει αναφέρει τα τελευταία χρόνια:

«Ομορφιά για εμένα είναι να κοιτάζεται κανείς στον καθρέφτη του και να χαμογελά. Ομορφιά είναι να έχεις κοντά σου ωραίους ανθρώπους. Δεν εννοώ όμορφους, αλλά με ωραία ενέργεια. Που δεν σου ρουφάνε μόνο τη δική σου ενέργεια, αλλά σου προσφέρουν κιόλας και σε κάνουν να χαμογελάς. Ομορφιά είναι να βγαίνω στον ήλιο γιατί στον ήλιο όλοι είμαστε πιο όμορφοι και πιο λαμπεροί. Ομορφιά είναι να μην ξεφεύγεις με υπερβολές. Τίποτα το υπερβολικό δεν είναι όμορφο. Την ομορφιά την έχουμε μέσα μας και φυσικά με κάποιες συμβουλές και καλλυντικά μπορούμε να διορθώσουμε και να αναδείξουμε αυτά που πρέπει»

Παράλληλα, όσο περνούν τα χρόνια η ίδια προτιμάει να βάζει πιο ανάλαφρο make up ενώ τονίζει τα υπέροχα μπλε μάτια της και τα σαρκώδη χείλια της συνήθως με κόκκινα ή ροζ κραγιό.

Η ίδια έχει πει σχετικά με το μακιγιάζ που επιλέγει να κάνει: «Καθαρό μάτι γιατί δεν θέλω να μου το βαραίνει, eyeliner φουλ αλλά πάλι με καθαρό μάτι -να δίνει λίγο βάθος αλλά να κλέβει και τίποτα άλλο. Και μπόλικη μάσκαρα, εφτά κιλά. Τώρα στο κραγιόν δεν έχω πρόβλημα. Θέλετε κόκκινο; Θέλετε ροζ; Εγώ γενικά σε αυτά τα δύο χρώματα παίζω».