Το color blocking είναι ο αγαπημένος τρόπος των celebrities για να φοράνε το χρώμα κάθε άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Το color blocking είναι ο αγαπημένος τρόπος των celebrities για να φοράνε το χρώμα κάθε άνοιξη

Ελένη Μενεγάκη, Ζέτα Μακρυπούλια και Κατερίνα Καινούργιου. Και οι τρεις κυρίες της τηλεόρασης μας δείχνουν πώς να συνδυάσουμε τα χρώματα. 

Με το που μπαίνει η άνοιξη, όλες θέλουμε να φορέσουμε χρώμα. Και όχι μόνο χρώμα, αλλά χρώματα. Πολλά χρώματα! Οπότε το ζήτημα πάιι έρχεται στο πώς θα συνδυάσουμε και πώς θα φορέσουμε τα χρώματα μεταξύ τους. Υπάρχει πάντα η επιλογή να συνδυάσουμε ένα έντονο χρώμα ή ένα printed item με κάποιο ρούχο σε basic απόχρωση. Λευκό, μαύρο, μπεζ ή και nude είναι μόνο κάποια από τα πιο συνηθισμένα και εύκολα χρώματα, που μπορούν να συνδυαστούν μια χαρά με κάθε bold απόχρωση. Μας αρέσει το safe και αβίαστο styling και μπορούμε να το καταλάβουμε φυσικά για τα every day looks μας.

Αλλά, όπως καταλαβαίνεις, θα θέλαμε και να κάνουμε elevated ανοιξιάτικα σύνολα, combos που να ξεχωρίζουν και να μπορούν να συνδυάσουν δύο ή και περισσότερα χρώματα μαζί. Πάμε δηλαδή σε color blocking. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα styling tricks που χρησιμοποιούμε πλέον όλο το χρόνο και πιο πολύ την άνοιξη.

Τα άνετα τακούνια της άνοιξης είναι πιο chic από όσο πιστεύεις

Τρεις κυρίες της τηλεόρασης μας δείχνουν τα καλύτερα combos με έντονα χρώματα.

Ελένη Μενεγάκη: Η βασίλισσα των χρωμάτων και κυρίως των pastels. Η Ελένη λατρεύει να φοράει baby blue και baby pink, τα πιο γλυκά χρώματα της παλέτας των pastels και φροντίζει μάλιστα να το κάνει και σε συνδυασμό. Στο παρακάτω look φόρεσε ένα γαλάζιο πουκάμισο, με λευκό t-shirt και ροζ γόβες, που είχε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα μέσα στο spring mood της περιόδου.

https://www.instagram.com/p/CqkvjJANm_V

Ζέτα Μακρυπούλια: Η Ζέτα είναι μία από τις παρουσίες της τηλεόρασης που φέρνει φως στις οθόνες μας. Και αυτό έχει να κάνει και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Στο κομμάτι color blocking η Ζέτα είναι master και φέτος φόρεσε ένα καταπράσινο φόρεμα, σε loose γραμμή με μικρά βολάν και πιέτες. Από κάτω φυσικά επέλεξε ένα ζευγάρι μπλε γαλάζιες μπότες σε εντυπωσιακό croco δέρμα, αποδεικνύοντας ότι τα πιο δύο χρώματα ταιριάζουν τέλεια.

https://www.instagram.com/p/CrSnk7soRsl

Κατερίνα Καινούργιου: Εδώ έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Το μωβ και το κόκκινο μπλέχτηκαν μέσα σε ένα σύνολο με κοστούμι και πουκάμισο. Το color blocking εδώ έγινε πρώτα στο ίδιο το πουκάμισο με το lilac καμβά και τα μεγάλα κόκκινα λουλούδια. Γενικά είναι ένας από τους πιο δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς, που μπορούμε να κάνουμε και φέτος.

colorblocking-(2).jpg