Το βάρος ενός διαζυγίου: Η Ελένη Μενεγάκη συμβούλεψε εκ πείρας Χρηστίδου - Μαραντίνη

 Το βάρος ενός διαζυγίου: Η Ελένη Μενεγάκη συμβούλεψε εκ πείρας Χρηστίδου - Μαραντίνη

Η συμβουλή που έδωσε στο ζευγάρι για να μείνουν τα προσωπικά τους ζητήματα μακριά από τη δημοσιότητα και να προστατέψουν με αυτό τον τρόπο τα παιδιά τους. Πώς σχολίασαν οι παρουσιάστριες τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη και την απάντηση της Σίσσυς Xρηστίδου;

Η χθεσινή συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα και η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου, ήταν το πρώτο θέμα σε αρκετές εκπομπές σήμερα με τις παρουσιάστριες να παίρνουν θέση.

Τα προσωπικά δεδομένα και οι juicy λεπτομέρειες του διαζυγίου του ζευγαριού που χώρισε πριν από 4 χρόνια έφεραν σε δύσκολη θέση συναδέλφισσες της Σίσσυς στην τηλεόραση με την Ελένη Μενεγάκη ωστόσο να δίνει μία χρυσή συμβουλή και να μεταφέρει και μία εικόνα για το πως βίωσε και εκείνη το δικό της διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο. Τόσο η Ελένη όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκαν για τις δηλώσεις του ζευγαριού και την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα.

https://www.instagram.com/p/Cr-r3L7tdu4

Τα εν οίκω μη εν δήμω

Όπως είπε και χαρακτηριστικά το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είχε μιλήσει και προσωπικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι αρκετά πληγωμένη με την διάσταση που πήραν οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το ποσό της διατροφής και όλες τις λεπτομέρειες του διαζυγίο τους αφήνοντας και αιχμές περί πολυτελούς ζωής.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο»

«Πολύ άβολο όλο αυτό, ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πληροφορίες» όπως δήλωσε η Φαίη Σκορδά με την Μπέττυ Μαγγίρα να συμπληρώνει: «Εμένα σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα και διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας».

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε σήμερα την πιο εύστοχη αλλά και την πιο αναλυτική τοποθέτηση στο θέμα, αφού και εκείνη όπως είπε μίλησε με την Σίσσυ Χρηστίδου. Η Ελένη ωστόσο δεν αγαπά να ασχολείται με τόσο λεπτά ζητήματα χωρισμών και διακονισμών. Την ενοχλεί όταν κάποιος εκτίθεται τόσο πολύ δημόσια και όταν υπάρχουν παιδιά.

Μετά το unfollow του 2017, η Μενεγάκη μίλησε για την Καινούργιου και της έστειλε μια χρυσή συμβουλή

Σήμερα μετέφερε την πιο εύστοχη, εμπεριστατωμένη άποψη για το θέμα, δίνοντας μία συμβουλή στο ζευγάρι και μεταφέροντάς μας «φωτογραφίζοντας» την δική της εμπειρία από το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο.

https://www.instagram.com/p/Crx4-GEt2dg

Όπως είπε η Ελένη, αφού είδε τα αποσπάσματα της συνέντευξης Μαραντίνη και αφού άκουσε την γραπτή απάντηση της Χρηστίδου: «Κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μία ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε. Δυστυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και όλα μένουν μέσα. Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα ΜΜΕ...Τα οικονομικά δεν είναι ωραίο να συζητιούνται στην τηλεόραση, είναι πολύ άσχημο. Δεν ξέρω τι να πω για αυτή την ιστορία».

Και συμπλήρωσε αυτό που εκ πείρας έζησε εκείνη μετά το δικό της διαζύγιο: «Αυτό που συμβαίνει με ανθρώπους όπως είμαστε όλοι εμπείς που είμαστε γνωστοί για κάτι που έχουμε κάνει, που πρέπει να ζεις το διαζύγιό σου παραπάνω από μία φορά, να ακούς και τα σχόλια του κάθε ανθρώπου που είναι δημόσια ή στο σπίτι του, είναι άλλο ένα βάρος που έρχεται πάνω στο πρόβλημα που ήδη αντιμετωπίζεις, που είναι τεράστιο».