Ο νέος καυγάς του Στέφανου Τσιτσιπά με τη μητέρα του προβλημάτισε τo Twitter

Ο νέος καυγάς του Στέφανου Τσιτσιπά με τη μητέρα του προβλημάτισε τo Twitter

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ένα καθοριστικό game στο πρώτο σετ και έγινε έξω φρενών με τη μητέρα του προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει και την πιο ψύχραιμη συμπεριφορά εντός γηπέδου με αποτέλεσμα οι κάμερες να τον εντοπίζουν συχνά την ώρα που διαπληκτίζεται με τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

Πριν λίγα 24ωρα, κατά την διάρκεια του ημιτελικού της Ρώμης, ο δημοφιλής Έλληνας τενίστας ενοχλήθηκε από τις παρατηρήσεις της μητέρας του στην μητρική της γλώσσα και «ξέσπασε» ζητώντας της να φύγει από το box.

Νέος αγώνας, νέος καυγάς για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε break από τον Μεντβέντεφ σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο σετ με τον Ρώσο αντίπαλο του να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5. Ο Έλληνας τενίστας βγήκε εκτός εαυτού όταν πήγε προς τον πάγκο του όπου βρισκόταν η μητέρα του, Γιούλια και είπε: «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ********** είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου».

Λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός τενίστας είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

Το κοινό στα social media «δικάζει» τον Στέφανο Τσιτσιπά - Η νέα δήλωσή του προκαλεί ερωτηματικά

To Twitter «ρίχνει Χ» στον Στέφανο Τσιτσιπά

Kύμα αντιδράσεων προκλήθηκε στο Twitter μετά το «ξέσπασμα» του Τσιτσιπά και τις βρισιές προς την μητέρα του. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας καταδίκασαν τη συμπεριφορά του αθλητή και τόνισαν πόσο άσχημη εικόνα βγάζει προς τα έξω, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ασέβεια προς τους γονείς του.

Η καθημερινότητα και τα μεγάλα του όνειρα

Πριν λίγους μήνες ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω». Ο 24χρονος «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για το πώς είναι η καθημερινότητα ενός αθλητή tennis, τις προτεραιότητές του και τη σχέση με τον πατέρα του.

«Αυτή τη στιγμή η ζωή μου είναι η ρακέτα, είναι η καθημερινότητά μου. Είναι 90% πόνος και 10% χαρά από αυτό που παίρνω», είπε on air ο τενίστας και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να βρίσκεται στα γήπεδα για τα επόμενα 20 χρόνια.

«Αποτελεί στόχος των ονείρων που ήθελα από παιδί. Η αφοσίωσή μου, η δουλειά που βάζω καθημερινά και υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντικό μέρος της δουλειάς που έχω επιλέξει. Βελτιώνω συνεχώς την τεχνική μου αλλά σε αυτό το άθλημα δεν υπάρχουν όρια. Άμα χρειαστεί να μείνεις 6 ώρες στον αγώνα, πρέπει να είσαι σαν μηχανή. Και για αυτό βάζεις πολλή δουλειά καθημερινά», πρόσθεσε ο 24χρονος.

Όπως εξομολογήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου, μεγάλο του όνειρο είναι η απόκτηση ενός χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου.

Η σχέση με τον πατέρα του

Για τη σχέση με τον πατέρα του, με αφορμή τα άβολα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας στα οποία του φωνάζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και ότι η σχέση τους τα τελευταία χρόνια έχει μπερδευτεί αρκετά.

«Υπάρχουν παίκτες που εντυπωσιάζομαι πώς κρατούν την ψυχραιμία τους. Υπάρχει ενδιαφέρον, θέλω να επιτύχω και πολλές φορές θες να φτάσεις στο σημείο που έχεις βάλει στόχο από την αρχή της χρονιάς και είναι δύσκολο να μην αντιδράσεις. Είναι ένα είδος εκτόνωσης. Η αλήθεια είναι πώς δεν είναι η πιο όμορφη εικόνα του κόσμου, φαίνεται άθλιο», ομολόγησε ο διάσημος αθλητής.

Και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να παίζεις με τόση ένταση και προσπάθεια και να πηγαίνεις από το 100 στο μηδέν σε δευτερόλεπτα. Υπάρχει η συναισθηματική προσέγγιση και τα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Εάν έχεις προπονητή που δεν έχεις οικογενειακή σύνδεση και υπάρχει πιο επαγγελματική σχέση, μπορεί να μην εκτονωθείς με τον ίδιο τρόπο όπως με τον πατέρα σου. Τα τελευταία χρόνια η σχέση με τον πατέρα μου έχει μπερδευτεί, έχει γίνει ένα κοκτέιλ. Έχει γίνει πιο επαγγελματική παρά πατρική και προσπαθώ να το επαναφέρω. Αυτό προσπάθησα να κάνω με το πρόσφατο ταξίδι μας, ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου μακριά από το tennis αλλά δεν τα κατάφερα. Είμαι ευγνώμων που και οι δύο γονείς μου είναι μέσα στο άθλημα».

Ποια είναι η πρώην royal σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Θεοδώρα Πεταλά

Η Θεοδώρα Πεταλάς είναι 28 ετών και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Η οικογένειά της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας, κάτι που κάνει τη Θεοδώρα να είναι -κατά κάποιον τρόπο- γαλαζοαίματη. Μάλιστα, η 28χρονη ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας, Willem-Alexander, σε μια τελετή που είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2004, όταν εκείνη ήταν 9 ετών, στην ολλανδική πόλη Delft.

petalas.jpg

Η γαλαζοαίματη πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά σπούδασε Project Management and Technology στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε, ενώ έγινε για πρώτη φορά viral το 2021 με το ιδιαίτερο μήνυμα που της αφιέρωσε ο αγαπημένος της, μετά τη νίκη του σε αγώνα. Ειδικότερα, ο παγκοσμίου φήμης τενίστας πέτυχε επί του θρυλικού Ράφα Ναδάλ μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του και «πέταξε» για τον ημιτελικό του Australian Open.

Πηγή κεντρικής: stefanostsitsipas98