Οι κυρίες της πολιτικής άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα με απαράμιλλο στυλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι κυρίες της πολιτικής άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα με απαράμιλλο στυλ

Mιλένα Αποστολάκη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Δόμνα Μιχαηλίδου, Έφη Αχτσιόγλου και Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσαν το παρών στις κάλπες και έκαναν ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εθνικές βουλευτικές εκλογές και αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων σε όλη την επικράτεια. Εκατομμύρια Έλληνες πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να εκλέξουν τη νέα κυβέρνηση.

Οι κυρίες του εγχώριου πολιτικού φάσματος δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις κάλπες και πραγματοποίησαν μερικές πολύ κομψές εμφανίσεις.

Οι κυρίες της πολιτικής άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα

Έφη Αχτσιόγλου

Η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε από νωρίς στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει και επέλεξε ένα ultra chic σύνολο. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε καμηλό midi φούστα και σκούρο μπλε κοντομάνικο τοπ το οποίο της ταίραζε πολύ.

axtsioglou.jpg

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επέλεξε ένα μακρυμάνικο τοπ με ρίγες, μπεζ ζακέτα και σκουρόχρωμη φούστα.

ÐôÄ ÁÉÊÁÔÅÑÉÍÇ ÓÁÊÅËËÁÑÏÐÏÕËÏÕ <br><br> ÁÓÊÇÓÇ ÅÊËÏÃÉÊÏÕ ÄÉÊÁÉÙÌÁÔÏÓ ÃÉÁ ÔÉÓ ÅÈÍÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ ÔÇÓ 21çò ÌÁÉÏÕ 2023 <br><br>Ã.Ô ÐôÄ ÌÁÍÙËÏÐÏÕËÏÓ ÈÏÄÙÑÇÓ

Όλγα Κεφαλογιάννη

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο της περιοχής της με ένα υπέροχο floral φόρεμα σε λευκό χρώμα.

https://www.instagram.com/p/Csf4iDst_m9

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συγκινεί για τα πρώτα γενέθλια των παιδιών της και το θαύμα της ζωής της

Μιλένα Αποστολάκη

Η Μιλένα Αποστολάκη παρέδωσε μαθήματα casual ντυσίματος φορώντας τζιν παντελόνι, λευκή μπλούζα και ψηλοτάκουνες γόβες.

https://www.instagram.com/p/CsgSebdq37m

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε μια boho chic εμφάνιση στο εκλογικό της κέντρο, φορώντας εμπριμέ τουνίκ και σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι.

ÆÙÇ ÊÙÍÓÔÁÍÔÏÐÏÕËÏÕ - ÐËÅÕÓÇ ÅËÅÕÈÅÑÉÁÓ <br><br> ÁÓÊÇÓÇ ÅÊËÏÃÉÊÏÕ ÄÉÊÁÉÙÌÁÔÏÓ ÃÉÁ ÔÉÓ ÅÈÍÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ ÔÇÓ 21çò ÌÁÉÏÕ 2023 <br><br> ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ: ÂÁÓÉËÉÊÇ ÁÍÁÓÔÏÐÏÕËÏÕ

Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου «ψήφισε» έντονα χρώματα και εμφανίστηκε στις κάλπες με total orange look. Η υποψήφια βουλευτής φόρεσε maxi φόρεμα και μαύρα loafers αποδεικνύοντας πως στυλ και άνεση μπορούν να συνυπάρξουν.

michailidou.jpg

Πηγή κεντρικής: olgakefalogianni