Η γλυκιά κίνηση της 9χρονης κόρης του Bruce Willis συγκίνησε τη μαμά της και όλο το ίντερνετ

Η γλυκιά κίνηση της 9χρονης κόρης του Bruce Willis συγκίνησε τη μαμά της και όλο το ίντερνετ

Charles Sykes/Invision/AP, File

2019 Invision

Η σύζυγος του Bruce Willis μοιράζεται τη συγκινητική κίνηση υποστήριξης της κόρης τους, Evelyn και δίνει ένα φωτεινό παράδειγμα.

Η Emma Heming Willis, σύζυγος του Bruce Willis, μοιράστηκε στα social media τη συγκινητική κίνηση της κόρης τους, Evelyn και μίλησε για το πώς μια τόσο μικρή κίνηση, είναι στην πραγματικότητα η πιο ουσιαστικά και η πιο υποστηρικτική.

Bruce Willis & άνοια: Οι πιο μικρές κινήσεις μπορεί να έχουν τη μεγαλύτερη σημασία

Η 44χρονη Emma Heming Willis είναι παντρεμένη με τον 68χρονο διάσημο ηθοποιό Bruce Willis, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια τον Φεβρουάριο. Ευτυχώς όμως έχει τη στήριξη της οικογένειάς του.

Bruce Willis: Οι συγκινητικές throwback φωτογραφίες και τα γενέθλια της 11χρονης κόρης του

Αυτή τη στήριξη θέλησε να μοιραστεί η σύζυγός του και στράφηκε στο Instagram για να μοιραστεί μια συγκινητική ιστορία σχετικά με την 9χρονη κόρη τους, την Evelyn που "έψαχνε fun facts" σχετικά με την άνοια για τον πατέρα της.

"Πρέπει να σας πω αυτήν την ιστορία και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω" ξεκινάει η Heming Willis να λέει στο βίντεο. Το 44χρονο μοντέλο άρχισε να εξιστορεί λέγοντας πως η Evelyn πήγε κάποια στιγμή και τη ρώτησε "Το ήξερες ότι οι άνθρωποι με άνοια μπορούν να πάθουν σοβαρή αφυδάτωση;"

Τη ρώτησε πώς και έμαθε αυτήν την πληροφορία και η μικρή κόρη του Bruce Willis της είπε πως είχε κάποια στιγμή ελεύθερο χρόνο όσο ήταν στο σχολείο και άρχισε να ψάχνει πληροφορίες και fun facst για την άνοια.

"Δεν είναι αστείο, αλλά είναι κάπως αστείο" παραδέχτηκε η Emma Heming Willis, παραδεχόμενη πως "είναι πραγματικά παιδί του πατέρα της, γιατί αυτοί οι δύο αγαπούν να βρίσκουν πληροφορίες".

"Είπα, 'Εντάξει, Evelyn. Θα φροντίσουμε ο μπαμπάς να έχει πάντα ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες… Αλλά αυτό είναι το πιο συμπονετικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι περίεργη και να μορφωθείς για την ασθένεια του μπαμπά σου", της είπε.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο, η σύζυγος του Bruce Willis προέτρεψε όσους βλέπουν το βίντεο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Evelyn όταν πρόκειται για την υποστήριξη αγαπημένων προσώπων με προβλήματα υγείας. Είπε ότι η εκπαίδευση του εαυτού μας είναι "ένα από τα πιο στοργικά και συμπονετικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε".

Παππούς για πρώτη φορά o Bruce Willis! Η γιαγιά Demi Moore καμαρώνει για την εγγονή της

"Συνεχίστε να εκπαιδεύεστε, παραμείνετε περίεργοι και θυμηθείτε να ενυδατώνετε τους αγαπημένους σας."

https://www.instagram.com/p/Csjfii1JbiX

Με δύο κόρες από τον γάμο του με την Emma (την 11χρονη Mabel και την 9χρονη Evelyn), άλλες τρεις κόρες από τον γάμο του με την Demi Moore (34χρονη Rumer, 31χρονη Scout και 29χρονη Tallulah) και με μια τεράστια καριέρα που επεκτείνεται από τη δεκαετία του '80 σε ταινίες δράσεις που εδραίωσε όχι μόνο το ταλέντο του αλλά ενσάρκωσε και φημισμένους ρόλους που έχουν αφήσει ιστορία, έχει μαζέψει ένα τεράστιο κοινό. Οπότε, ίσως η υποστήριξη που θα λαμβάνει είναι ευτυχώς άφθονη.