Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει τις λεπτομέρειες του σπιτιού της αλλά μία είναι αυτή που ξεχωρίζει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει τις λεπτομέρειες του σπιτιού της αλλά μία είναι αυτή που ξεχωρίζει

Beach waves - Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μετακόμισε πρόσφατα με τον σύντροφό της σε νέο σπίτι στην Αθήνα και μια από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι η διακόσμησή του. 

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία δύο χρόνια ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της. Η ίδια με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη απέκτησαν το Μάιο του 2021 την κόρη τους, Κατερίνα κι από τότε έχουν όλα έχουν αλλάξει γι' αυτούς.

Μαρία Ηλιάκη: «Η μαμά μου ήθελε να είμαι ανεξάρτητη και θα το ήθελα κι εγώ αυτό για την κόρη μου»

Η σχέση της με τον Στέλιο, το νέο σπίτι και η λεπτομέρεια που μάς κέρδισε

Η παρουσιάστρια φέτος έκλεισε 5 χρόνια σχέσης με τον Στέλιο Μανουσάκη και η ίδια το γιόρτασε δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες τους στο Instagram ενώ έγραψε στην λεζάντα: «Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία…χαρά και αγάπη».

https://www.instagram.com/p/Crtg__NrtzK

Τα περισσότερα χρόνια της σχέσης τους η Μαρία Ηλιάκη πηγαινοερχόταν από την Ελλάδα στην Ελβετία καθώς ο Στέλιος Μανουσάκης εργαζόταν εκεί ως γυναικολόγος. Από τη στιγμή, όμως, που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους εκείνος επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και μάλιστα οι τρεις τους μετακόμισαν σε νέο σπίτι στα Βόρεια προάστια.

Η ίδια, η Μαρία Ηλιάκη είχε ενθουσιαστεί πολύ με το νέο τους σπίτι και μάλιστα ζητούσε συμβουλές από τους followers της, ώστε να βρει τα κατάλληλα έπιπλα για να το διακοσμήση.

Απ' ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς η ίδια, επέλεξε τελικά, να δώσει στο σπίτι της έναν πιο minimal χαρακτήρα, μιας και τα περισσότερα από τα έπιπλά της και τα διακοσμητικά είναι στις αποχρώσεις του λευκού ή του μπεζ. Χαρακτηριστικός είναι ο μεγάλος λευκός καναπές στο σαλόνι, όπου η παρουσιάστρια χαλαρώνει παρέα με τη μικρή Κατερίνα.

Βέβαια, η ίδια σήμερα με νέες αναρτήσεις της μάς έδειξε κάποιες ακόμη γωνιές του σπιτιού της με λεπτομέρειες που πρόσθεσε όπως αρωματικά κεριά, κηροπήγια και βάζα - τα οποία όπως φαίνεται είναι και η νέα της «αγάπη» - όλα στις αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού για να συμπληρώνουν σωστά το «ύφος» του σπιτιού.

Μία λεπτομέρεια, ωστόσο έκανε τη διαφορά κι αυτή ήταν η φωτογραφία της στην κορνίζα με τον Στέλιο Μανουσάκη την περίοδο που ήταν έγκυος. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, ο σύντροφός της φαίνεται να της φιλάει τρυφερά την κοιλίτσα κι εκείνη να τον φιλάει ανταποδίδοντας.

348943010_645507266949618_3153588920509274248_n.jpg

Η φωτογραφία αυτή δεν είναι η μοναδική που έχουμε δει με τη Μαρία Ηλιάκη και τον σύντροφό της από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram και αυτήν:

https://www.instagram.com/p/ClX_GOFIpVD

Η Μαρία Ηλιάκη και η μητρότητα

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στο queen.gr μίλησε για την μητρότητα και πώς την βιώνει λέγοντας: «Δεν υπάρχει νομίζω πως υπάρχει μαμά που να τα κάνει όλα καλά, όλες οι μαμάδες έχουμε ένα κουτάκι τύψεων στην ψυχή μας. Νομίζω πως προσπαθώ πολύ και είμαι περήφανη γι' αυτό. Θέλω να ακούω το παιδί μου, να αφουγκράζομαι τις ανάγκες της, να συγχρονίζομαι με τα θέλω της, να καταλαβαίνω τις ανάγκες της κάθε συγκεκριμένη περίοδο και να προσπαθώ να συμπορεύομαι μαζί της. Για μένα η καλή μαμά είναι αυτή που είναι συνοδοιπόρος του παιδιού, που κάνουν τα πράγματα».

hliakh_294723601_789731842377333_7723643451668957755_n.jpg

Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε πως έχει φόβους ως προς το μεγάλωμα της μικρής Κατερίνας, ωστόσο προσπαθεί να είναι ψύχραιμη και να την θωρακίσει, ώστε να μπορεί αργότερα να αντιμετωπίζει τα εμπόδια της ζωής της μόνη της. Όπως άλλωστε, την είχε μάθει και η μητέρα της.

«Η μαμά μου δεν ήταν ο άνθρωπος που έδινε συμβουλές αλλά αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά επειδή ήθελε να μου το περάσει, είναι να είμαι πάντα ανεξάρτητη, να στηρίζομαι στις γνώσεις μου, να στηρίζομαι στα δικά μου πόδια και αυτός ήταν και ένας λόγος για τον οποίο επένδυσε στη μόρφωσή μου, ήθελε να ξέρω ξένες γλώσσες -Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά- της άρεσε πολύ αυτό, ήθελε να σπουδάσω, να μπω στο πανεπιστήμιο, να εργαστώ και να είμαι εργατική και φυσικά θα το ήθελα κι εγώ αυτό για την κόρη μου»

ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη για την μητέρα της στην ίδια συνέντευξη.