Η Ελένη Μουζουράκη παντρεύει τον γιο της Πάνο και αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Μουζουράκη παντρεύει τον γιο της Πάνο και αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές τους

Αν και εμφανίζεται σπάνια, η μαμά του Πάνου Μουζουράκη κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως κάθε Ελληνίδα μάνα άλλωστε.

Η κυρία Ελένη, η μαμά του Πάνου Μουζουράκη έχει χαρές αφού σήμερα παντρεύει τον γιο της με την εκλεκτή της καρδιάς του. Η ίδια ετοιμάζεται να γίνει και γιαγιά, αφού ο ίδιος με τη Μαριλού Κοζάρη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε λίγο καιρό.

Η Μαριλού Κοζάρη είναι έγκυος και ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Οι φορές που έχουμε δει ή ακούσει τη μαμά του

Η Ελένη Μουζουράκη είναι όπως κάθε Ελληνίδα μάνα. Tης αρκεί το παιδί της να είναι χαρούμενο με τις επιλογές που κάνει και τότε είναι κι αυτή. Αν και την ίδια την έχουμε δει και ακούσει ελάχιστες φορές, έχει καταφέρει να προκαλέσει «αίσθηση» με τα λεγόμενά της για τον τραγουδιστή.

Στο πιο πρόσφατο παρελθόν την ώρα που η ίδια έκανε βιντεοκλήση με τον Πάνο Μουζουράκη, μετά από μια πρόβα του, οι δημοσιογράφοι τον βρήκαν και τον σταμάτησαν για να τον ρωτήσουν σχετικά με τον χωρισμό του τότε από την Τζίνα Βαρελά. Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει κάτι περαιτέρω αλλά εκείνη την ώρα η μητέρα του, που την είχε ακόμα στο κινητό, απάντησε στους δημοσιογράφους πως δεν στεναχωριέται κάθε φορά που χωρίζει ο γιος της: «Αρκεί ο Πάνος να περνά καλά».

Μία ακόμη φορά, στο «Eνώπιος Ενωπίω» του Nίκου Χατζηνικολάου, όπου ήταν καλεσμένος ο Πάνος Μουζουράκης, η μητέρα του με τον αδερφό του εμφανίστηκαν για να πουν πώς είναι να ζεις και να μεγαλώνεις με τον τραγουδιστή. Βέβαια, χαρακτηριστικό ήταν το περιστατικό που περιέγραψε η μαμά του στον αέρα της εκπομπής, με τον ίδιο όταν είναι μικρός να εμφανίζει συχνά λιποθυμικές τάσεις. Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά η ίδια:

«Κάποιες φορές σαν να λιποθυμούσε και με λαχταρούσε αυτό το πράγμα εμένα και κάποια στιγμή ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε κοίταξε μήπως το κάνει από νεύρο. Αν έχει ένα παιχνίδι και του το πάρει ο άλλος, μήπως κάνει πάλι το ίδιο. Το δοκίμασα μια μέρα που είχε μια φυσαρμόνικα που του το πήρε ο αδερφός του ο μεγάλος και αμέσως λιποθύμησε. Λέω έτσι είσαι; Του έδωσα ένα χαστουκάκι, συνήλθε κι ήταν όλα καλά».

Βέβαια, όποιος νομίζει ότι η μητέρα του έφερε τον Πάνο Μουζουράκη σε δύσκολη θέση τις δύο φορές που μίλησε γι' αυτόν, καλό θα ήταν να θυμηθεί τον ίδιο τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει φάρσα στην κυρία Ελένη την περίοδο του κορονοϊού. Τότε της παρουσίασε ότι έχει βγει από το σπίτι και έχει παραβεί τους κανονισμούς για να πάει στην εκκλησία.

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, γνωρίζοντας το χιούμορ του Πάνου

Οι λεπτομέρειες του λαμπερού γάμου

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη θα παντρευτούν στην Αίγινα ενώ αύριο Κυριακή, θα γίνει κι ένα after wedding party.

Η γαμήλια δεξίωση θα γίνει στο κέντρο της Αίγινας, στο κτήμα Σαλιαρέλη στη θέση Φανάρι, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χώρος για διοργάνωση εκδηλώσεων. Μέσα στο επιβλητικό κτήμα ξεχωρίσει και μία μικρή λίμνη, η οποία και προφανώς θα είναι ένα πολύ ωραίο ντεκόρ για τους νεόνυμφους.

Οι καλεσμένοι ήδη φτάνουν σταδιακά από χθες στο νησί, ενώ ο γαμπρός έκανε ένα μικρό bachelor party με κρητικές λύρες - λόγω καταγωγής - και μαντινάδες.

Οι καλεσμένοι τους θα είναι περίπου 500 και οι κουμπάροι θα είναι τελικά 5 όπως διευκρίνισε ο Πάνος, ενώ ο τραγουδιστής «σκαρώνοντας» ένα ποιηματάκι, που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, παρακάλεσε τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να τους σεβαστούν και να μην παρευρεθούν στον γάμο τους, αφού θέλουν να συνεχίσουν να κρατούν όσο γίνεται τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο συγκεκριμένο σημείο στο ποιηματάκι του ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε:

«Είναι προσωπική στιγμή κι ας φαίνεται του τρελού ότι με παντρεύεται το πλάσμα αυτό. Σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς, που θα ήθελα μια χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ τη μέρα αυτή να ζήσω».