Το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου έφερε και αποκάλυψη για το φύλο του μωρού γνωστού ζευγαριού

Το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου έφερε και αποκάλυψη για το φύλο του μωρού γνωστού ζευγαριού

Η Κατερίνα και η συνομιλία της με την σύντροφο του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κοζάρη. Από την Νέα Υόρκη μάθαμε δημόσια τα ευχάριστα νέα. 

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε - όπως και πολλοί άλλοι celebrities - να ζήσει φέτος ένα διαφορετικό Πάσχα, ταξιδεύοντας με τις φίλες της στην Νέα Υόρκη.

Έχει όμως το μυαλό της στην Αθήνα, τόσο στην οικογένειά της αλλά και σε κάποιες άλλες φίλες της που θα γίνουν σε λιγότερο από 5 μήνες για πρώτη φορά μανούλες. Το σχόλιο της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη Μαριλού Κοζάρη που περιμένει το πρώτο τους παιδί, ίσως είναι και η πρώτη έμμεση δημόσια παραδοχή για το φύλο του μωρού που περιμένουν.

https://www.instagram.com/p/Cc-bs7uIWL1

Από το Central Park μας ήρθαν τα ευχάριστα

Αθόρυβα και ξαφνικά μάθαμε τα ευχάριστα που πρόκειται να έρθουν σε λιγότερους από τέσσερις μήνες, για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφό του και φαρμακοποιό στο επάγγελμα, Μαριλού Κοζάρη.

Τόσο ο δεσμός τους, όσο και η εγκυμοσύνη της είχαν κρατηθεί ως μυστικό. Το ζευγάρι δεν θέλει να προδώσει λεπτομέρειες της σχέσης αλλά και της νέας συνθήκης που θα προκύψει στη ζωή τους. Δεν κάνει δηλώσεις αλλά ούτε και αναρτήσεις στα social media που να μαρτυρούν τη νέα καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/p/Cojv0XRK2J4

Πριν από λίγες μέρες η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα είχε εντοπίσει το ζευγάρι στο αεροδρόμιο, έτοιμο να αναχωρήσει για ταξίδι στο Λονδίνο, αλλά και πάλι απέφυγαν να δηλώσουν το παραμικρό. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γρηγόρης Μπάκας είχε όμως εντοπίσει ένα μονόπετρο στο χέρι της μέλλουσας μαμάς και υπονοήθηκε πρόταση γάμου.

Και λίγο αργότερα ήρθε και η αναγγελία του γάμου τους που θα γίνει στην Αίγινα.

Λίγα 24ωρα μετά κυκλοφόρησε και η φήμη πως το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και μας το επιβεβαίωσε σήμερα με έμμεσο τρόπο το μήνυμα που αντάλλαξε η Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ της στο Instagram με την Μαριλού, όταν η δεύτερη σχολίασε μία φωτογραφία της από τη Νέα Υόρκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αλά Carrie Bradshaw στους δρόμους της Νέας Υόρκης – Το σχόλιο για νέο έρωτα

Η Κατερίνα Καινούργιου που είναι στενή της φίλη, της απάντησε ότι της λείπει από αυτό το ταξίδι και εκείνη ανταπάντησε: «Μωρέ ας μπορούσα και θα ερχόμουν και για λίγες ώρες. Να περνάτε τέλεια και του χρόνου θα πάμε παρέα».

Το emoticon όμως που κλείνει τη φράση της δείχνει 3 μικρά κοριτσάκια και αυτό ίσως να είναι μία μικρή παραδοχή για το φύλο του μωρού.

kainourgioumarilou.JPG

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη αναμένουν τον ερχομό του παιδιού τους, στα τέλη του καλοκαιριού και περνούν ήδη το ωραιότερο Πάσχα της ζωής τους.

Να ευχηθούμε τα καλύτερα σε εκείνους αλλά και στο μέλλον και στην Κατερίνα Καινούργιου.