Το νέο κούρεμα της «νεράιδας» Αφροδίτης Σκαφίδα στο reunion με τον Σπύρο Μαρτίκα τράβηξε τα βλέμματα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το νέο κούρεμα της «νεράιδας» Αφροδίτης Σκαφίδα στο reunion με τον Σπύρο Μαρτίκα τράβηξε τα βλέμματα

Μετά την συμμετοχή της στο Survivor All Star η Αφροδίτη Σκαφίδα είπε και αυτή «ναι» στα πιο κοντά μαλλιά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor All Star την εβδομάδα που πέρασε - προς μεγάλη έκπληξη πολλών αφού είχε παραμείνει 11 φορές - και η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου περίμενε πώς και πώς να τον συναντήσει.

Εκείνη τον περίμενε στο αεροδρόμιο όπου και τον συνάντησε μετά από 5 μήνες, καθώς για όσους μπορεί να μην το θυμούνται, η ίδια δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση του παιχνιδιού και αποχώρησε περίπου ένα μήνα μετά την έναρξή του. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν με τρυφερότητα ενώ τα χαμόγελά τους έδειχναν το πόσο χαρούμενοι ήταν που ξανασυνάντησαν επιτέλους ο ένας τον άλλο.

Στην συνέχεια, το ερωτευμένο ζευγάρι του Survivor πήγε για brunch στην Κηφισιά μαζί με την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Πύρρο Δήμα, αφού η αθλήτρια είχε αναπτύξει μέσα στο παιχνίδι πολύ καλές σχέσεις με εκείνον ενώ βγαίνοντας συνέχισε να κάνει παρέα και με τη Βρισηίδα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ότι έχασε το στήριγμά του, τον Μαρτίκα στο Survivor και το κοινό απορεί

Η νέα εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα

Τις εντυπώσεις από το reunion αυτό «έκλεψε» η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία άλλαξε κούρεμα αποχαιρετώντας τα μακριά ξανθά μαλλιά της και υιοθετώντας ένα κοντό καρέ.

350358009_1220504548656801_1289559684743205725_n.jpg

Η «νεράιδα» του Σπύρου Μαρτίκα, όπως συνήθιζε να τη λέει όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι δεν είναι η μοναδική από τις Survivors που επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της, αφού το ίδιο κούρεμα είχε επιλέξει λίγες μέρες νωρίτερα και η Ελένη Χαμπέρη.

Πηγή φωτογραφιών από το αεροδρόμιο: NDP PHOTOS